Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niebieski Kayn a Czerwony

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ostatnio chciałem przetestowac obie wersje. Co się okazało jest inaczej jak riot chciał... Otóż Darkin sprawdza się lepiej w roli assasyna niż Niebieski Kayn który nim "jest". Zrobiłem małe testy obaj budowani pod lethality. Wniosek był taki - Darkin potrafił walnąć z ulta około 2000 dmg może więcej i leczył się za 1000 a taki Niebieski? tylko marne 600 na adc i nic poza tym. Druga sprawa to Darkin może się leczyć ze wszystkich umiejetnosci w dodatku zadaje z Q % maksymalnego zdrowia a Niebieski jest tylko troche bardziej mobilniejszy a pasywka tez nie zadaje dużo. Po tych testach wnioskuje, że Darkin jest lepszy niż Niebieski Kayn i riot powinien coś z tym zrobić bo Darkin z założenia wojownik sprawdza się lepiej w obu rolach od assasyna Niebieskiego Kayna.

A co wy sądzicie o tym?

Opublikowano

Zagrałem na razie 6 gier i o wiele lepiej gra mi się Niebieskim Kaynem. Czerwony fajnie podrzuca, leczy. Ogólnie fajna postać i będę na pewno częściej grał :D

Opublikowano

Dużo osób narzeka na tego niebieskiego że taki słaby a póki co z 4 kayn'ów nie spotkałem żadnego czerwonego.

Opublikowano

Jak dla mnie właśnie odwrotnie, wole grać niebieskim niż czerwonym i jak dla mnie właśnie on ma większy dmg niż czerwony 

Opublikowano

Ja właśnie ostatnio grałem czerwonym, bo jakoś mi podchodzi. Często widuję jak grają niebieskim Kaynem ale nie wiem dlaczego, skoro czerwony wydaje się być znacznie mobilniejszy przez tego heala. Ktoś mnie zaskoczy może?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...