Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ma ktoś pliki Waleczni.net

Gumskull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje plików Waleczni.net

Nie muszą być pełne mogą mieć błędy lub nie wyplenienia.

2LaT.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pliki były oddane w zeszłym tygodniu dla innej osoby, a raczej ekipy, sam dołączyłem do nich bo znam się na plikach, oddana została domena waleczni.eu +  fanpage + wszelkie połączenia płatności.

Gratis dla nowego zespołu oddałem paczkę grafik zakupionych w lutym, czy zdecyduja się je dodać do gry to już nie mój problem.

Osobiście od siebie chciałem podziekować wszystkim graczą którzy grali na moich serwerach waleczni.eu - wiele było zamieszań o grę, lecz wstępnie gra ma patronat, a także ugodę od gameforge pisemną, informuje że plików dalszym osobą nie sprzedaje.

Pozdrawiam

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 30.07.2017 o 00:47, gks0770 napisał:

Pliki były oddane w zeszłym tygodniu dla innej osoby, a raczej ekipy, sam dołączyłem do nich bo znam się na plikach, oddana została domena waleczni.eu +  fanpage + wszelkie połączenia płatności.

Gratis dla nowego zespołu oddałem paczkę grafik zakupionych w lutym, czy zdecyduja się je dodać do gry to już nie mój problem.

Osobiście od siebie chciałem podziekować wszystkim graczą którzy grali na moich serwerach waleczni.eu - wiele było zamieszań o grę, lecz wstępnie gra ma patronat, a także ugodę od gameforge pisemną, informuje że plików dalszym osobą nie sprzedaje.

Pozdrawiam

Widzę że nic nie wypaliło, z chęcią przyjął bym te pliki, znajomy dobrze się zna na pisaniu od podstaw ogarnął by dobrze to :)

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

• 4 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 26.09.2018 o 17:45, gks0770 napisał:

jest to nie możlwie

Ten temat nadal ktoś ciągnie ? 

Można zamknąć.

2LaT.gif

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...