Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytanek - nowy gracz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem dzisiaj hots'a zagrałem 2 szybkie gry, i mam do was trochę pytań :D

1.Od jakiego lvl mogę grać rankedy?

2.Jakiego bohatera polecacie na początek? 

3.Jest jakaś strona z ogarniętymi buildami ?

4.Czy mapa szybkiej gry/rankeda jest zawsze tak sama jak np. w lolu?

To by było na tyle ^^. Z góy dzięki za wszystkie odpowiedzi :v.

Opublikowano

1. Jak będziesz miał 14 postaci na bodajże 5 lvlu, ale nie jestem pewien bo się trochę ostatnio pozmieniało. Na pewno 14 kupionych postaci na poziomie 5-10 powinna być gdzieś informacja.

2. Bez większego znaczenia, graj tymi darmowymi i sobie sam sprawdzaj. Jedynie kilka postaci jest bardzo trudnych jak wikingowie czy abathur.

3. hotslogs

4. Map jest ponad 10. Chyba 12 dokładnie. Ale na rankedach grasz tylko na 9(?) które zmieniają się co jakiś czas. Też w zakładce gry rankingowe będzie podane.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano
1 godzinę temu, eMode napisał:

1. Jak będziesz miał 14 postaci na bodajże 5 lvlu, ale nie jestem pewien bo się trochę ostatnio pozmieniało. Na pewno 14 kupionych postaci na poziomie 5-10 powinna być gdzieś informacja.

2. Bez większego znaczenia, graj tymi darmowymi i sobie sam sprawdzaj. Jedynie kilka postaci jest bardzo trudnych jak wikingowie czy abathur.

3. hotslogs

4. Map jest ponad 10. Chyba 12 dokładnie. Ale na rankedach grasz tylko na 9(?) które zmieniają się co jakiś czas. Też w zakładce gry rankingowe będzie podane.

A szybkie gry mają zawszę tą samą mape, bo grałem 4 razy i ciągle ta sama ;p

Opublikowano

Szybkie też mają wszystkie mapy, ale kilka pierwszych gier na danym koncie rozgrywa się na cursed hollow, a potem kolejne mapy są stopniowo dodawane. Taka głupia polityka blizzarda, że niby tak jest lepiej uczyć się nowym graczom.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano
3 godziny temu, eMode napisał:

Szybkie też mają wszystkie mapy, ale kilka pierwszych gier na danym koncie rozgrywa się na cursed hollow, a potem kolejne mapy są stopniowo dodawane. Taka głupia polityka blizzarda, że niby tak jest lepiej uczyć się nowym graczom.

Ok dzięki :) A czemu jak wchodzę na tą stronkę to mi wyskakuję takie coś ? http://imgur.com/a/vh5Hr

Opublikowano

Strona nie działa z adblockiem, bo autor jest strasznie chciwy, ale aktualnie nie ma dobrych alternatyw. Musisz wyłączyć blokowanie reklam.

Jak już znajdziesz postać, to najlepszy talent na dany lvl to ten najpopularniejszy. Wiadomo że zależnie od wielu czynników można coś tam można zmieniać, ale te są najbardziej uniwersalne. Jak już trochę pograsz to sam wyczujesz co lepiej brać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano
4 minuty temu, eMode napisał:

Strona nie działa z adblockiem, bo autor jest strasznie chciwy, ale aktualnie nie ma dobrych alternatyw. Musisz wyłączyć blokowanie reklam.

Jak już znajdziesz postać, to najlepszy talent na dany lvl to ten najpopularniejszy. Wiadomo że zależnie od wielu czynników można coś tam można zmieniać, ale te są najbardziej uniwersalne. Jak już trochę pograsz to sam wyczujesz co lepiej brać.

Ok dzięki wielkie :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 12.07.2017 o 03:09, Kapilek122 napisał:

Witam, pobrałem dzisiaj hots'a zagrałem 2 szybkie gry, i mam do was trochę pytań :D

1.Od jakiego lvl mogę grać rankedy?

2.Jakiego bohatera polecacie na początek? 

3.Jest jakaś strona z ogarniętymi buildami ?

4.Czy mapa szybkiej gry/rankeda jest zawsze tak sama jak np. w lolu?

To by było na tyle ^^. Z góy dzięki za wszystkie odpowiedzi :v.

1.Musisz mieć w danym momencie 14 postaci na 5 poziomie

2.Falstad,Valla,Raynor,Muradin

3.https://www.icy-veins.com/heroes/   Ale do do buildów polecam użyć głowy i wybierać talenty indywidualnie względem swojej drużyny i drużyny przeciwnej,to znaczy że nie ma co się trzymać sztywno buildu na stronie tylko zagrać wedle własnej koncepcjii

4.Mapy są zmieniane co jakiś czas, tak jak kolega wyżej pisał na początku grasz na Przeklętej Kotlinie a później już losowo

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Valla, Raynor, Muradin jak najbardziej. Falstada na początek bym nie polecał, trzeba nim ogarniać żeby nie ginąć ciągle. Raczej postawiłbym na ETC czy Sgt. Hammer:v

• Aive zmienił(a) tytuł na Parę pytanek - nowy gracz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...