Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Role Play o tematyce Harrego Pottera. Poszukiwani: Budowniczy, Technicy, Zarząd, Webmaster, Grafik i Inne osoby co wniosą coś do projektu.

Xaraadus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5903-dementorzy.gif

Witam, nie mam zamiaru się za dużo tutaj rozpisywać na temat wszystkiego, wole przejść do konkretów.

Serwer o tematyce Harrego Pottera, gdzie każdy gracz będzie mógł czerpać przyjemność z wcielenia się w czarodzieja. Będzie to też dobrze dopracowany przez specjalistów serwer pod względem rozgrywki Role Play.

POSZUKUJE

- Budowniczych

Jeśli posiadasz znajomych, którzy byliby zainteresowani tworzeniem takiego projektu i znają się dobrze na budowaniu to zaproś ich też do udziału, aby wszystko szło sprawnie. Bardzo mile widziane osoby, które chciałyby zostać na dłużej na serwerze i zajmować się kreowaniem świata poprzez budowanie lokacji, dekorowanie i tym podobne. Mile widziana też wiedza na temat uniwersum Harrego Pottera.

- Technicy

Nie ukrywam, że pracy będzie dużo, gdyż sporo zamówień mam na pluginy, skrypy i tym podobne sprawy. Osoby zainteresowane, które nie skasują jakoś dużo za tworzenie pluginów oraz skryptów i chcą pomóc zapraszam do kontaktowania.

- Zarząd i pozostałe osoby, które chcą pełnić jakieś stanowisko na serwerze.

Co tutaj dużo mówić. Wiesz co to Role Play? Masz pomysł jak możesz przydać się przy tworzeniu serwera? To świetnie, będziesz mile widziany na tym projekcie.

- Webmaster

Trzeba będzie również stworzyć kozacki projekt strony, najlepiej jakby dało radę kogoś kto będzie umiał stworzyć serwer minecrafta połączony z stroną, ale o tym już na PW.

- Grafiik

Sporo rzeczy do stworzenia, między innymi logo, oprawa graficzna elementów na forum i tym podobne.

- Inne osoby, które mają pomysł na udzielenie pomocy przy tworzeniu serwera i mają dla siebie jakieś stanowisko.

OFERUJE

- Miła atmosfera pracy

- Nie ma nic w tym świecie za darmo, wynagrodzenie pieniężne dla każdego zainteresowanego. Oczywiście jak ktoś chce z własnej woli pomagać to również będzie miło. Można wtedy myśleć też o współpracy.

- Inne duperele, które nie warto wypisywać bo to co ważne uwzględniłem wyżej.

Obecnie na sam projekt przygotowane mam dwa tysiące złoty, które chce zainwestować w stworzenie projektu. Będzie mi miło jak spotkam się z miłym odzewem z waszej strony i z wieloma ciekawymi zgłoszeniami do pracy razem.

KONTAKT
Osoby, zainteresowane lub mające jakieś pytania zapraszam do kontaktowania się poprzez gadu gadu oraz skype. Myślę, że z wszystkimi uda mi się dogadać i każdy znajdzie jakieś miejsce do pracy oraz współpracy na serwerze. Mile widziane osoby, które zostaną na dłużej :)

Skype: [email protected] (Po emailu najłatwiej będzie mnie znaleźć na skype)

Gadu Gadu: 36631112

Ewentualnie PW na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...