Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samochód do 40 tys.

UpDaTeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam kupić samochód do 40 tysięcy uwzględniając rejestracje oraz ubezpieczenie. Mój wybór waha się między Bmw X3 rocznik 2006-2007 z silnikiem 3.0, żeby zagazować go, bo cóż niestety ten suv trochę pali oraz Audi a4 b8 sedan. Który z tych wyborów jest waszym zdaniem lepszy? Szukam jakiegoś impulsu żeby zdecydować się w końcu na jeden, a nie na oba. Przy wyborze duży czynnik odgrywa to, iż będzie to drugie auto (2 lata prawo jazdy) oraz posiadanie czteromiesięcznej córki (musi być nieco miejsca :P). 

Również możecie rzucić swoją propozycje, być może będzie lepsza od tej choć nie chce mieszać sobie w głowie kolejnym samochodem ;_;

Opublikowano
1 godzinę temu, Wojciech.. napisał:

2 lata prawka i już takie autko? :O Skąd Wy ludzie macie tyle kasy :O 

Podejrzewam, że turbościema tylko po to żeby pdobudować swoje ego x) 

Tak samo jak z kompami po 15 tysięcy i myszkami DOPIERO od 500 w górę. 

Projekt upadł.

Opublikowano
55 minut temu, JJ4U™ napisał:

Bo jak ktoś ma 20 lat to musi nie mieć grosza przy duszy nie? 
Współczuje jeśli klasa średnia to jest podbudowywanie według Ciebie własnego ego :v

5 godzin temu, Misiegg napisał:

Nie po drodze mi z takim silnikiem. Mimo wszystko cenie seaty lecz to nie mój cel w tym momencie

A ktoś może jest obeznany w środowisku volvo?

Zawistne dzieci proszę precz :P

Opublikowano
1 minutę temu, UpDaTeR napisał:

Bo jak ktoś ma 20 lat to musi nie mieć grosza przy duszy nie? 
Współczuje jeśli klasa średnia to jest podbudowywanie według Ciebie własnego ego :v

Nie po drodze mi z takim silnikiem. Mimo wszystko cenie seaty lecz to nie mój cel w tym momencie

A ktoś może jest obeznany w środowisku volvo?

Zawistne dzieci proszę precz :P

Volvo szczerze powiedziawszy to ja bym odradzał. Są to zazwyczaj bardzo trafne samochody :/ 

Ja bym na twoim miejscu wziął jakiegoś Seata np Leona bądz Ibize, Audi A3, bądz Suzuki Swift 2.0 benzyna.

A jak chodzi o Volvo to może S80 II

Ja najbardziej bym polecał Seata, ale odpada bo nie ten silnik to może Suzuki Swift 2.0 bardzo dobrze się sprawuje podczas jazdy, wygodny samochodzik. 

eMVhZaR.gif
Opublikowano
1 godzinę temu, JJ4U™ napisał:

Poza tym normalna dorosła osoba nie pytała o samochód za 40 000 zł na forum o grach i cheatach gdzie 3/4 ludzi myśli, że prawko zanjduje się w chrupkach ;)

Projekt upadł.

Opublikowano
17 minut temu, JJ4U™ napisał:

Poza tym normalna dorosła osoba nie pytała o samochód za 40 000 zł na forum o grach i cheatach gdzie 3/4 ludzi myśli, że prawko zanjduje się w chrupkach ;)

Cóż mi starczy 1/4 która może się znać lepiej niż ja ;)

Opublikowano

Moja propozycja to BMW Seria 5 e60 (limuzyna). Polecam autko, miałem styczność. W tej kwocie można już dorwać wersję nieźle wyposażoną ;).

Dlaczego 3.0? Sądząc po Twojej wypowiedzi myślę, że zależy Ci na oszczędnym aucie, więc możesz nawet wziąć pod uwagę to autko w silniku diesla 2.0 i do tego chip.

Opublikowano

Moim zdaniem sportowy 2 osobowy To BMW Z4! lub jakieś BMW Seri1 troszke większy też sie fajnie prowadzi! albo takie jak wymieniłeś ale zadbane modele ! :) Pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 11.07.2017 o 17:20, Misiegg napisał:

Za 36k to z pewnością jest w dobrym stanie ten egzemplarz :)

Za 40k nie kupisz dobrej, oryginalnej Cupry z silnikiem 2.0t 240ps, a co dopiero po modzonej z pakietem MS :P 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...