Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Metin2 telegram bot

_Cycu_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś czas temu coś podobnego pisałem wykorzystując Python/PHP/MySQL, z możliwością zarządzanie funkcjami bota z poziomu strony jak i wyświetlaniem na niej aktualnych informacji o postaci - lv, hp, ilości yang, podgląd ekwipunku czy też godzinnego zestawienia zarobionych yang. Koniec końców nie skończyłem projektu ze względu na brak czasu i chęci (fajna zabawka, żeby pokazać znajomym jednak za dużo z tym pracy). 

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano
10 minut temu, ZAHON napisał:

Jakiś czas temu coś podobnego pisałem wykorzystując Python/PHP/MySQL, z możliwością zarządzanie funkcjami bota z poziomu strony jak i wyświetlaniem na niej aktualnych informacji o postaci - lv, hp, ilości yang, podgląd ekwipunku czy też godzinnego zestawienia zarobionych yang. Koniec końców nie skończyłem projektu ze względu na brak czasu i chęci (fajna zabawka, żeby pokazać znajomym jednak za dużo z tym pracy). 

Tutaj użyłem samego pythona obecna wersja posiada tylko to, co widać, ale nie problem ją rozbudować na razie jest to testowa wersja napisana w chwilę nienadająca się do udostępnienia może na dniach się tym pobawię i wyjdzie coś ciekawszego.

a_53859f8e5fbd1b65b58b3c4bd46eee9f.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...