Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop - pionowe paski na ekranie

tikeroom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dwóch dni mam problem z pionowymi paskami podczas włączania laptopa(prześle odpowiednie zdjęcie). Mimo to laptopa mogę używać, ponieważ zauważyłem, że gdy bardzo(bardzo bardzo) lekko przycisnę prawy dolny róg ekranu wszystko wraca do normy i problem nie pojawia się aż do następnego uruchomienia(bardzo gwałtowne poruszenie laptopa czasami powoduje pojawienie się ale także szybkie zniknięcie tych pasków) . Nie widzę także, aby coś zmieniło się w działaniu laptopa(szybkość itd.). Myślę ,że może to być spowodowane niewielkim zalaniem - wylało mi się trochę wody w torbie z laptopem, jednakże gdy go wyjąłem zarówno laptop jak i kieszeń ,w której był były suche. Tego dnia jechałem także pociągiem i torbę z laptopem oparłem o "ścianę" która trochę "trzęsła" nie wiem czy to mogło spowodować uszkodzenie. Jedyne co chcę wiedzieć to co się mogło stać, co się popsuło i  ile może kosztować w przybliżeniu ewentualna wymiana/naprawa.

Windows 10

Intel Core i3-5005U CPU @ 2,00 GHZ

4GB RAM

Intel HD Graphics 5500

DSC_0004.JPG

trolololoq.png
Opublikowano

Ile zapłacisz to ci powiedzą , pewnei nie mniej niż 100-200 zł. 

Zalane pewnie są taśmy , łącza taśm.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• miszkurkam zmienił(a) tytuł na Laptop - pionowe paski na ekranie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...