Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishbot na system kulek (istnieje?)

Nariric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Desperacko od paru dni obserwuje mpc, czy ktoś nie dodał fishbota, który działałby na nowy system kulek, bo nie powiem korzyści jakie by niósł na jednym z privów byłyby niesamowite.

Także mógłby mi ktoś powiedzieć, czy w ogóle jest możliwe aby takie coś stworzyć, nie wiem może już ktoś stworzył, może gdzieś już to udostępnili ? Prosiłbym o wszystkie informacje na ten temat jakie wiecie, z góry dzięki :P 

Opublikowano
Cytat
2 godziny temu, Nariric napisał:

Witam.

Desperacko od paru dni obserwuje mpc, czy ktoś nie dodał fishbota, który działałby na nowy system kulek, bo nie powiem korzyści jakie by niósł na jednym z privów byłyby niesamowite.

Także mógłby mi ktoś powiedzieć, czy w ogóle jest możliwe aby takie coś stworzyć, nie wiem może już ktoś stworzył, może gdzieś już to udostępnili ? Prosiłbym o wszystkie informacje na ten temat jakie wiecie, z góry dzięki :P 

jest, posiadam taki i na paru privkach działa.

Opublikowano
4 godziny temu, Nariric napisał:

Witam.

anglojezyczne fora to profesjonalna wskazowka

xD

Opublikowano

Zczytuje czat i klika tyle razy spacje ile pisze na czacie działa na kilku serwerach ale trzeba z niego wyciągnąć skrypt i działał by na wszystkich serwerach 

masz tam też injectora dodajesz proces [serwer] dodajesz dll klikasz 3 ... w Export Function/Routine dajesz DllMain potem wchodzisz w settings w tam gdzie masz standard injector dajesz thread hijacking i hide module dajesz tam fajke i inject wyświetla ci się taka żółta ramka w pierwsze 5 slotów w eq dajesz robaki podchodzisz do wody z wędką i klikasz w tej żółtej ramce fajke i ci łowi ryby 

PS. Mpc forum schodzi na psy nawet głupiego fishbota nikt nie chce podesłać ;D który tak i tak będzie potem w necie :D Powodzenia jeżeli ci nie działą to po kombinuj coś z nim działa nawet na vesterisie :D

Opublikowano
Dnia 11.07.2017 o 02:43, Get4You napisał:

Zczytuje czat i klika tyle razy spacje ile pisze na czacie działa na kilku serwerach ale trzeba z niego wyciągnąć skrypt i działał by na wszystkich serwerach 

masz tam też injectora dodajesz proces [serwer] dodajesz dll klikasz 3 ... w Export Function/Routine dajesz DllMain potem wchodzisz w settings w tam gdzie masz standard injector dajesz thread hijacking i hide module dajesz tam fajke i inject wyświetla ci się taka żółta ramka dajesz pierwsze sloty w eq dajesz robaki podchodzisz do wody z wędką i klikasz w tej żółtej ramce fajke i ci łowi ryby 

PS. Mpc forum schodzi na psy nawet głupiego fishbota nikt nie chce podesłać ;D który tak i tak będzie potem w necie :D Powodzenia jeżeli ci nie działą to po kombinuj coś z nim działa nawet na vesterisie :D

a czy na plu zadziala?

Opublikowano
2 godziny temu, Poprostupytanie napisał:

Na Pangeayt2 nie dziala, dasz rade cos przerobic?

Udalo ci sie go uruchomić na pangea? 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ten fishbot wyżej opiera sie na adresach danego serwera, dlatego nie bedzie działał na innych.
Trzeba wyciągnąć adresy z serwera, zmienić je w source tego fishbota i bedzie działac,

Ale wy nie macie source jak i nie umiecie wyciagnąć adresów, a twórca est niedostepny...

Opublikowano
3 godziny temu, kokosik162 napisał:

Ten fishbot wyżej opiera sie na adresach danego serwera, dlatego nie bedzie działał na innych.
Trzeba wyciągnąć adresy z serwera, zmienić je w source tego fishbota i bedzie działac,

Ale wy nie macie source jak i nie umiecie wyciagnąć adresów, a twórca est niedostepny...

Posiadam source, ale nie umiem wyciagac adresow xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...