Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nosacze sundajskie w mieście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie przepadam za bardzo z wychodzeniem na miasto, dlaczego?

Kupiłem sobie koszulkę, nike za granicą, modna była, dużo osób w niej chodziło. Nawet Polacy tam ją nosili.

Przyjeżdżam sobie do Polski po wakacjach, wychodzę sobie na miasto z niechęcią, przechodzę obok jakiejś baby co ma z prawie 50lat jak nie więcej.

Mijamy się, a ona gada do swojego męża prawdopodobnie. Że " boże święty, jaka dziwna koszulka " a sama ma kurwa jakąś w kwiatuszki i wyglądała jak na jakąś z lumpeksu za 20zł używaną.

Przypadkiem usłyszałem, nie nasłuchiwałem się, po prostu mam dobry słuch. I jak to usłyszałem, to miałem ochotę jej coś powiedzieć o jej koszulce starej, ale się powstrzymałem i poszedłem.

I to tylko to starsze pokolenie jest takie wkurwiające, te stare baby co widzę za każdym razem na mieście, a najgorsze są z tymi długimi nosami mają jakiś problem jak się ubierasz.

Normalnie jakby widziała człowieka z przyszłości co ma nową modę na sobie...

Moda idzie do przodu, a takie stare baby tego nie rozumieją i ciągle w tych swoich ubraniach jak 50lat temu chodzą.

Nie obrażam nikogo od biednych, że ich nie stać na lepsze ubrania, ale niech taka baba nie gada przynajmniej przy mnie, że coś jej nie pasuje jak się ubieram, niech sobie idzie do domu i tam pierdoli jaka to dziwna moda,  tak tylko, żebym tego nie słyszał.

Powiem jeszcze, że takie baby są najgorsze, plotki się roznoszą, i będą gadać baba każdej, jaka to dziwna koszulka.

Pozdrawiam.

Budowniczy
Opublikowano

powoli to się chyba na szczęście zmienia, chociaż nadal są ludzie którzy powiedzą że np. rózowa bluza to dla pedałow xD

wyjebane co inni myślą, noszę to co lubię ;)

najlepsze jest to, że jedna rzecz z mojego outfitu prawdopodobnie kosztuje tyle co jej 10 ubrań xD ma jakieś gówno na sobie a komentuje ubiór innych. Nie mam problemu do "biedniejszych" ludzi, ale po chuj wtedy oceniać? 

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...