Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Posiadam duże lagi stworzone dziwnym sposobem.

gabrys07076

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mianowicie posiadam dość dobry sprzęt (gtx 1060, i5 6500). Natomiast mam lagi w H1Z1, lagi następują TYLKO po przyciśnięciu obojętnie jakiego przycisku, może być to nawet jakiś przycisk który nic nie robi. Gdy stoję w miejscu lagów nie mam, wiecie co może być przyczyną? Proszę o pomoc.

Opublikowano
8 minut temu, aresorek napisał:

Pirat?

Spróbuj sprawdzić spójność plików steam. Bawiłeś się w UserOptions? Zaktualizowane sterowniki do gpu?

Oryginalna na steam, sprawdzałem spójność plików, w useroptions starałem się zmienić z jakiś poradników bo było strasznie ale teraz i tak jest źle, sterowniki właśnie zaktualizowałem ale nie pomogło.

Opublikowano

Szczerze? Na takie pierdoły ciężko znaleźć rozwiązanie, bo ta gra jest ... no lekko mówiąc do dupy z optymalizacją. Albo czekać na globalny update, co powinno wyjść niedługo albo napisać wprost do supportu ;) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, Creative napisał:

Szczerze? Na takie pierdoły ciężko znaleźć rozwiązanie, bo ta gra jest ... no lekko mówiąc do dupy z optymalizacją. Albo czekać na globalny update, co powinno wyjść niedługo albo napisać wprost do supportu ;) 

Pierw jak zacząłem grać lagi miałem straszne, potem coś z poradników pozmieniałem i nie lagowało, ale jak odpaliłem raz stream przez OBS na tą gre zaczęło lagować znowu :/ Nw co mam zrobić, po angielsku do supportu nie napisze bo słaby z Anglika jestem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...