Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - jak dostać się do tych pytajników?

ActionPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytajnik po lewej: Nie pamiętam dokładnie, jest to pytajnik, do którego możesz się dostać, gdy robisz zadanie wraz z Keirą lub jest to pytajnik, który jest skrzynią i znajduję się on na ruinach, łatwo zauważyć. Jest to nad wejściem do jaskini.

Pytajnik po prawej: Jest to miejsce mocy, możesz do niego podejść podczas zadania głównego, nie ukrywając- blisko końca gry. Nie będę ci mówił kiedy, po prostu patrz podczas zadań, gdzie się znajdujesz i patrz, czy gdzieś nie znajdują się znaki zapytania. To podstawa w tej grze, kilka takich pytajników jest, gdzie możesz się tylko dostać podczas zadania.

@Edit

Pomyłka co do lewego pytajnika, jest ich tam dwa.

Jeden (miejsce mocy) możesz zdobyć właśnie podczas zadania z Keirą, gdy będziesz z nią w jaskini. Drugi, nieodkryty pytajnik to jest to skrzynia, znajduje się on na powierzchni, łatwy do zauważenia.

Opublikowano

Dobra pytajnik po prawej zdobyłem.

I a propo tego z lewej to powinno sie dać wejść jeszcze do tej jaskini co byliśmy z keirą. Tylko gdzie jest wejście.

I jeszcze jedno tą skrzynię na tych elfickich ruinach dobyłem ale to nie był ten pytajnik czyli powinno być coś jeszcze w jaskini.

76561198151853599.png
Opublikowano

Tam, gdzie zaczynałeś zadanie z Keirą albo właśnie tam gdzie je kończyłeś, już nie pamiętam dokładnie gdzie to jest, sprawdź sobie na netach. Lepiej zacząć tam, gdzie kończyło się zadanie z Keirą (jeżeli można w ogóle tędy wejść), będzie szybciej.

Opublikowano
10 godzin temu, ActionPvP napisał:

Dobra pytajnik po prawej zdobyłem.

I a propo tego z lewej to powinno sie dać wejść jeszcze do tej jaskini co byliśmy z keirą. Tylko gdzie jest wejście.

I jeszcze jedno tą skrzynię na tych elfickich ruinach dobyłem ale to nie był ten pytajnik czyli powinno być coś jeszcze w jaskini.

To jest jeszcze jedna. Ten pytajnik po lewej stronie to ukryty skarb, na 100%

Opublikowano
12 godzin temu, THIRDEYE napisał:

To jest jeszcze jedna. Ten pytajnik po lewej stronie to ukryty skarb, na 100%

Tylko chyba mówił, że go zebrał...

Już wcześniej go poinformowałem, że to skrzynia.

Opublikowano
5 minut temu, aresorek napisał:

Tylko chyba mówił, że go zebrał...

Już wcześniej go poinformowałem, że to skrzynia.

"I jeszcze jedno tą skrzynię na tych elfickich ruinach dobyłem ale to nie był ten pytajnik czyli powinno być coś jeszcze w jaskini."

wiedzminmapa.png

Opublikowano

"Pytajnik po lewej: Nie pamiętam dokładnie, jest to pytajnik, do którego możesz się dostać, gdy robisz zadanie wraz z Keirą lub jest to pytajnik, który jest skrzynią i znajduję się on na ruinach, łatwo zauważyć. Jest to nad wejściem do jaskini.

Pytajnik po prawej: Jest to miejsce mocy, możesz do niego podejść podczas zadania głównego, nie ukrywając- blisko końca gry. Nie będę ci mówił kiedy, po prostu patrz podczas zadań, gdzie się znajdujesz i patrz, czy gdzieś nie znajdują się znaki zapytania. To podstawa w tej grze, kilka takich pytajników jest, gdzie możesz się tylko dostać podczas zadania.

@Edit

Pomyłka co do lewego pytajnika, jest ich tam dwa.

Jeden (miejsce mocy) możesz zdobyć właśnie podczas zadania z Keirą, gdy będziesz z nią w jaskini. Drugi, nieodkryty pytajnik to jest to skrzynia, znajduje się on na powierzchni, łatwy do zauważenia.

Edytowano niedziela o 15:07 przez aresorek "

Opublikowano

Dobra dzięki za pomoc udało się.

A już myślałem że te dwa pytajniki będą mnie kuły w oczy do końca gry.

A propo tych pytajników po lewej.

To wejściem nie ma szans się tam dostać gdyż jest tam zbużony most a keira nas przeteleportowała na drugą stronę.

I tam oprocz tego miejsca mocy byl ukryty skarb z ogniowym tym (golemem(chyba))

Jedyny sposób to pójść tyłem tam gdzie była ta iluzja i trzeba było to kagankiem poświecić.

Jak będę miał czas to zaznacze to wyjście na mapie dla potomnych jakby ktoś też miał taki sam problem.

76561198151853599.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...