Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdejmowanie wyglądu zbroi

kj612689

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałam górę zbroi z (jak dla mnie kiedyś) dość dużymi statystykami, była nieładna więc zmieniłam wygląd tamtej zbroi na inną, która bardziej mi się podobała. Teraz otrzymałam z misji jeszcze lepszą górę zbroi i lepszymi statystykami - tak, też nie jest za ładna i chciałabym zmienić wygląd na tamtą. Główne pytanie: CZY JAK USUNĘ WYGLĄD Z TEJ 1 ZBROI TO ODZYSKAM TEN "WYGLĄD" I BĘDĘ MOGŁA DOCZEPIĆ DO TEJ LEPSZEJ ZBROI? (Mam nadzieję, że rozumiecie :p )

Opublikowano

To zależy, jakiego skinu użyłaś. Są niektóre skiny, które można użyć tylko raz, natomiast innych można używać nieograniczoną ilość razy. Musisz przeczytać w opisie przedmiotu, czy jest możliwa powtórna zmiana wyglądu.

W każdym razie na pewno nie da się usunąć skina z jakiegoś przedmiotu i mieć go jako osobny przedmiot. Możesz jedynie starą zbroję użyć jako skin na nowej, wtedy stara ulegnie zniszczeniu, ale wygląd będziesz miała na nowej.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...