Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

qGuilds2ReloadedNew [1.5.2-1.12] [OpenSource]

AdamGżegoż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie by było jakbyś dodał tam komendę /g ,która wyświetla wszystkie komendy dla gildii :)

Powodzenia w projekcie.

Opublikowano
Przed chwilą, Sp1di napisał:

Fajnie by było jakbyś dodał tam komendę /g ,która wyświetla wszystkie komendy dla gildii :)

Powodzenia w projekcie.

Myślę, że to bardzo dobry pomysł! Nie widziałem go jeszcze w żadnych publicznych gildiach, ale nie wiem czy dam rade to zrobić żeby nie lagowało, bo każdy wie, ze wiadomośc tekstowa na chacie zabiera bardzo dużo TPS. może zamiast tego zrobie to na bossbarze?

Opublikowano
2 minuty temu, AdamGżegoż napisał:

Myślę, że to bardzo dobry pomysł! Nie widziałem go jeszcze w żadnych publicznych gildiach, ale nie wiem czy dam rade to zrobić żeby nie lagowało, bo każdy wie, ze wiadomośc tekstowa na chacie zabiera bardzo dużo TPS. może zamiast tego zrobie to na bossbarze?

Moim zdaniem lepiej by było jakbyś zrobił każdą komendę w gui, to chyba najbardziej optymalna rozwiązanie.

Ale lepiej może będzie jak  poproś o pomoc innych programistów z mpc? @AdamGrzegorz @GotoFinal @de76

Opublikowano
3 minuty temu, AdamGżegoż napisał:

@ANTYWARN Tak, chciałbym zobaczyć!

//Co to, multikonto xD 

Opublikowano
13 minut temu, AdamGżegoż napisał:

Cytat

bo każdy wie, ze wiadomośc tekstowa na chacie zabiera bardzo dużo TPS

wat.

Po 1: bullshit, jeśli tak masz to znaczy że robisz coś dzinwego przy wysylaniu wiadomości.

Po 2: wiadomości to jedna z tych rzeczy które mogą być używane w async, co oznacza że jeśli stworzenie wiadomości jest z jakiegoś dzinwego powodu bardzo wymagające to można to zrobić w tasku async - o ile wszystko czego używamy też jest dostosowane do wielu wątków.

1438614356923701010629.png

Opublikowano
48 minut temu, AdamGżegoż napisał:

GITHUB : https://github.com/GrzegorzAdam/qGuilds2ReloadedNew

@GotoFinal dzieki za rady

Żałosne.  

@Administracja

Koleś do utylizacji, nikt się tu nie będzie pode mnie podszywał, i to jeszcze w tak żałosny sposób ._.

@GotoFinal aż tak nisko żeś upadł żeby odpisywać na ewidentne prowokacje i trolle ze strony randomowego użytkownika? W sumie jestem ciekawy komu podpadłem, pewnie 1 z tryliorda osób którym odmówiłem wysłania jara qGuildsów, na dodatek budząc mnie o 3:00 w nocy.

@Sp1di kolejny, "poproś o pomoc programistów pokroju @AdamGrzegorz" kiedy typ ma w nicku AdamGżegoż i ewidentnie puszcza chujowego trolla, czy wgl czytacie te tematy? xD

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...