Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TERA Czy ktos gra i kilka pytan.

Lewy Lewusek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem ze bylo juz kilka tematow tego typu aczkolwiek troche czasu od ostatniego minelo.

A wiec czy ktos nadal gra? moze ktos z was? aby nie zaczynac samemu :P

- Jak szybko mozna wbic max lvl zakladajac ze poiweci sie czas codziennie ?
- Rozumiem ze bez inwestowania prawdziwej gotowki da sie dojsc do czegos ?
- Jaki serwer wybrac zeby bylo troche graczy ?

Dzieki za odpowiedz. 
Pozdrawiam.

Opublikowano

Graczy jest sporo, sam gram już jakiś czas.

1. Do 20lvla na questach, na 20 poziomie idziesz na Kumasy i MUSISZ wygrać 1 grę by dostać 100% expa na 1 dzień, potem ciśniesz instancje do 60 i od 60 questy z Velika outskirts. Tym sposobem wbijesz 65 poziom w 2dni.

2. Nie musisz płacić, ale zawsze warto kupić tera club bo drogi nie jest a uprzyjemnia trochę grę.

3. Na wersji Europejskiej serwer Killian, a na Amerykańskiej Tempest Reach.

Opublikowano

Nie chcę zakładać nowego tematu, a również myślę, czy nie zagrać. Nigdy nie grałem w tere więc też mam kilka pytań.

Czy grając na steamie automatycznie wbijam na EU? Czy lepiej na NA (rejestrując się na 'tera.enmasse'?) Czym się różnią?

Czy da się pograć samemu i coś osiągnąć bez większego wysiłku? Szukam czegoś dla zabicia czasu, ale nie chciałbym się przy tym nudzić lub robić w kółko to samo bez końca.

Po wbiciu maxa jakiś sens gry dalej jest?

Widziałem jakiś artykuł, ze gra ma się zmienić o 180 stopni? Jakiś update/zmiany nadchodzą na poprawę lub nie rozgrywki?

Opublikowano

Ja juz troche pogralem mam prawie 62 lvl ale gdybym posiwiecil wiecej czasu to juz dawno wbilbym 65. Ja gram na EU Killian PVP i jest dosc sporo ludzi.
LVL da sie wbic samemu bo party na dungi szuka ci automatycznie, narazie gra sie dosc przyjemnie tylko musialbym poszukac jakiejs polskiej gildii ktora wzielaby mnie pod skrzydla bo na bank wielu rzeczy jeszcze nie wiem. :P

Opublikowano

Czym są te kumasy? Serwer Mystel PVE (EN) zamierzam potem jakąś postać na Killianie zrobić. 

Wbiłem 20 lvl na questach i gra mi się póki co przyzwoicie klasą gunner. Na samych questach jak szybko wbije maxa i ogarne (gold?) na jakiś fajny set? Co po wbiciu maxa robić? 

Czy jednak lepiej na tych 'kumasach' wbić sobie lvl odstawić na razie questy i później sobie je robić stopniowo?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...