Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Questy dzienne

BlackLamp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, słyszałem że od 65 albo od 66 lvl'a pojawiają się questy dzienne, na których można nieźle zarobić (1.8kk za misje), lecz jest problem: nigdzie ich nie mogę znaleźć, przeszukałem Esterra, Kaldor i Akaron ( po stronie Elyos). Ktoś napiszę gdzie są, gdzie ich szukać, tylko bez zbędnych postów typu "poszukaj w necie", "tego w necie jest pełno" bo szukałem, ale znajdowałem tylko jak je wykonać. Z góry dzięki za pomoc.

Arcymistrz
Opublikowano

Coraz więcej tych questów pojawia się wraz ze wbiciem lvla. Początkowe są w Schronieniu Ariel, kolejne (68 poziom) są w obozach, do których możesz dostać się za pomocą Transportu Lotniczego. Do tego pojawia się też przed 70 lvl quest grupowy Broń Mumiki (Mumuki? jakoś 68/69). Po awansowaniu na 70 poziom dostajesz questy, do których będziesz musiał się trochę przejść (również obozy). Niektóre są zwykłe, ale 3 z nich są grupowe. Wszystkie te grupowe questy można zrobić samemu, bo wystarczy tylko wymijać mobki albo znaleźć sobie miejsce jedno bezpieczne i zbierać jedną próbkę (czas respa to około 1min20s). Na 70 tych questów mam 11, więc kinah co 40h trochę wpada.

• Aive zmienił(a) tytuł na Questy dzienne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...