Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja Talia Potwory Pożeranie

Pytaja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wam pokazać moją talie na potwory - Pożeranie 

talia działa bardzo dobrze na moim lv (czyli 10) aktualnie mam na niej około 12 wygranych beż żadnej przegranej

IMG_20170707_040649.jpg

Z ręki odrzucamy tak by mieć

1 Nekkera

2-1 Vrana

2-1 Harpie

1 Wiedźmę 

1 Ekimmę lub też Przypływ Adrenaliny

W 1 turze staramy się zrobić Kombo Vran + Harpia + Wiedźmy jak nie mamy 2 Harpi Następnie Dać Vranowi przypływ Adrenaliny lub też przedłużyć trochę turę i zjeść go Ekkimą i pasujemy 

1 Ture możemy przegrać ważne by przenieść jak najwięcej do 2 tury W drugiej turze robimy to samo czyli staramy się jak najwięcej przenieść do 3

W 3 turze jeśli wiemy że przeciwnik nie ma pożogi to dorzucamy Nekkera jeśli go nie rzuciliśmy wcześniej i zjadamy to co mamy Ukrytym by być pewny że przeciwnik nam już nic nie zrobi

Jak nie mamy Kejrana w ręce to rzucamy Gelsa i sobie go dobieramy i zjadamy coś co już nie jest nam potrzebne 

Dodatkowo

Kombo Kejran+Przeraza 

Przeraza+Sukkub

Nekker+Vran lub Ukryty

Często przytrafiało mi się że przeciwnik używał pożogi więc jeśli jesteśmy na to przygotowani zostawiamy sobie 1 Harpie i Vrana na 2 turę 

Jeśli już ktoś zrobił taką talie to nie piszcie mi że od kogoś skopiowałem bo to czysty przypadek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ciekawa pożerka, ja w swojej mam troche więcej kart i olbrzymie krabopająki i żalnice, na 1 i drugą runde combo mega.. jak bedzie minimum 20 krabopajakow [zdarza sie to czesto] na cmentarzu żalnica z buta wjeżdza 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...