Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zareklamowanie serwera w krótkim czasie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wraz z moją ekipą jesteśmy na ostatnim etapie tworzenia serwera i szukamy szybkiego sposobu aby go zareklamować lecz naszymi pomysłami jak do tej pory było stworzenie strony na Facebook'u i nagranie reklamy na Youtub lecz nagrywający ma zaledwie 426 widzów i nie sądzę aby wszyscy ci widzowie wbili na nasz serwer.Szukam kogoś kto by pomógł zareklamować serwer w najbliższym czasie lub jakichś pomysłów.Z góry dziękuje za uwagę.

Opublikowano

Najlepszym rozwiazaniem są ytberzy i mclista (lub jakas inna popularna strona z lista serwerow mc), oczywiscie wszystko kosztuje.

JAVA <3

Opublikowano

Najlepsze rozwiązanie to są youtuberzy którym zapłacisz i po sprawie i też możesz wstawić serwer mclist. 

Opublikowano

Jeśli nie chcecie dużo płacić to nawet samemu na youtubie można ogarnąć dużo wyświetleń reklamy przy dobrze otagowanym filmiku + full tagów w opisie :P

Opublikowano
Dnia 8.07.2017 o 12:26, AdamGżegoż napisał:

Ja myślę, że najlepszym sposobem było by dodanie ok. 1000 znajomych na skype jak pan @MarmarukHDoraz spam bot z zaproszeniem na serwer lub reklamowanie się na innych serwerach.

XDDD mozna jakies screeny tego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...