Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Migracja konta

SnowTiger™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przeniosłem swoje konto i wyskakuje mi to

Przechwytywanie1.JPG

Niby wszystko fajnie ale gdy chce się zalogować to wyskakuje mi błąd, że nie znaleziono konta, a włączając grę dalej wyskakuje to okienko do migracji. Czyli konto jest przeniesione czy nie, czy wszyscy tak mają?

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Musisz zrobić sobie konto w tym białym oknie po lewej aby dokończyć migracje konta.

Czyli wejdź do WR wypełnij raz jeszcze okienko do migracji, zrób konto na papaya, potwierdź maila. Po wszystkim wejdź na stronkę papaya w zakładkę WarRock i tam będziesz miał napis account verification kliknij to i wpisz maila. Po wszystkim dostaniesz maila czy na pewno wszystko jest dopełnione.

Opublikowano

Do 13 lipca logujesz sie starymi danymi, a okienko bedzie wyskakiwac caly czas.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Loguj sie do starego klienta, tam mozesz przeniesc konto. Ten co pobrales bedzie aktywny jutro.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...