Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czituchy

psychexd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To będzie takie cudowne jak GHB doda wersje Public i nie będzie ona robić spamu i nagle po tygodniu śmieci same się wyniosą bo wyrwą permy XDDD

Opublikowano

powiem wam ze jakies 4 miesiące temu haxowałem na GHB VIP i jak patrze teraz konto cały czas stoi, a jest tam prawie 5 k killi.A free haxów dla combata to raczej nie ma, bo jak mówił ziomek wyżej każdy free hax wyrywa bana po nawat kilkunastu minutach gry

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

było kiedys jeszcze cos takiego jak gordonsys, ale sam nie wiem czy jeszcze istnieje. Polecam Ci jeszcze zajrzec na stronke cshacked, tam też są różne czity do combata

Opublikowano
Dnia 7.07.2017 o 19:57, marcin36a napisał:

z tego co sie orientuje to tylko ghbsys, jendak za nie trzeba zapłacic 10euro za miesiąc

Dnia 30.08.2017 o 10:33, marcin36a napisał:

było kiedys jeszcze cos takiego jak gordonsys, ale sam nie wiem czy jeszcze istnieje. Polecam Ci jeszcze zajrzec na stronke cshacked, tam też są różne czity do combata

Gordonsys zmieniło nazwę na: ghbsys

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...