Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wylogować się z iCloud na IPHONE 5S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników. Wczoraj kupiłem iphone od jakiegoś typka na olx z ładowarką za 250 zł. Ucieszyłem sie bo ponieważ cena była mała w przeciwieństwie do innych wystawionych ofert. No ale chyba zostałem troszkę oszukany ponieważ telefon jest zalogowany w icloud i nie mogę go z niego wylogowac. Co najlepsze gościu od którego kupilem telefon nie odbiera. I teraz nie wiem co zrobić. Pytanie mogę ten telefon zresetować jakoś sam? Albo oddać gdzieś do serwisu żeby to zrobili. Bo jestem bezradny.

Opublikowano

Z tego co czytałam iClouda nie idzie usunąć/zlikwidować tylko wymiana płyty głównej ponoć działa. I powinna Cię właśnie cena zdziwić, bo nowy kosztuje sporo a za tyle na pewno używany by nie poszedł tylko drożej. Zostałeś wychujany, a koleś wykorzystał okazję. Albo właściciel nie pamiętał hasła albo telefon kradziony/znaleziony.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

• miszkurkam zmienił(a) tytuł na Jak wylogować się z iCloud na IPHONE 5S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...