Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napisze mi ktoś plugin Cuboidy ?

TheEdwinekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje pluginy na Cuboidy bylo by mi bardzo miło gdyby ktoś mi taki napisał bo ja nie ogarniam Javy za bardzo a chyba taki plugin jaki chce nie bedzie pisało się długo może znajdzie się ktoś dobry więc ma to działać na zasadzie takiej, że gdy ktoś postawi Noteblock robi mu cuboide 50x50 kratek do ktorej mozna dodawaj graczy i ich wywalac i komenda mozna sprawdzac czyje to dzialki zeby gracz mial np 3 cuboidy max vip 5 a svip 10 

Opublikowano

Raczej Ci nikt takiego nie napisze ;)) Bo to nie jest cyt "nie bedzie pisało się długo" @Topic polecam PlotMe, jeśli chcesz to skonfigurować na swoje potrzeby napisz do Autora.

Opublikowano
36 minut temu, MieciuXD1234 napisał:

Raczej Ci nikt takiego nie napisze ;)) Bo to nie jest cyt "nie bedzie pisało się długo" @Topic polecam PlotMe, jeśli chcesz to skonfigurować na swoje potrzeby napisz do Autora.

Cytat

@Topic polecam PlotMe, jeśli chcesz to skonfigurować na swoje potrzeby napisz do Autora.

plotme nie jest juz wspierane/aktualizowane - czy jakos tak.

po za tym, juz to widze jak ktos pisze do autora "zmien mi to i tamto bo tego potrzebuje" i zmienia mu polowe pluginu..

@topic

preciousstone ci nie wystarczy?

JAVA <3

Opublikowano

@Entify

Nie sadzisz ze dlatego jest config?

@TheEdwinekPL

Nie zeby cos ale nie spodziewaj sie ze ktos od tak poswieci czas zeby napisac Ci za darmo plugin. Nie mowie ze to jest nie mozliwe! Jesli posiadasz graczy na serwerze to pisz smialo dogsdamy sie ;)

Opublikowano
11 godzin temu, anka990011 napisał:

@Entify

@TheEdwinekPL

Nie zeby cos ale nie spodziewaj sie ze ktos od tak poswieci czas zeby napisac Ci za darmo plugin. Nie mowie ze to jest nie mozliwe! Jesli posiadasz graczy na serwerze to pisz smialo dogsdamy sie ;)

Cytat

@Entify

naucz sie czytac ze zrozumieniem.

chodzilo mi o to:

Cytat

polecam PlotMe, jeśli chcesz to skonfigurować na swoje potrzeby napisz do Autora.

co ma config do kodu pluginu?

plotme nie da sie zrobic pod cuboidy.

JAVA <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...