Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy stanieją karty graficzne?

NotFrozeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się skończy takie masowe kopanie bitcoinów. Za kilka miesięcy jak nie wcześniej zacznie się zalew używanych kart na allegro, kopacze będą odsprzedawać mocno styrane karty.. Nie przeskoczymy tego, cierpliwości

Opublikowano
4 minuty temu, Bargain napisał:

Jak się skończy takie masowe kopanie bitcoinów. Za kilka miesięcy jak nie wcześniej zacznie się zalew używanych kart na allegro, kopacze będą odsprzedawać mocno styrane karty.. Nie przeskoczymy tego, cierpliwości

Chodzi mi o to, kiedy stanieją karty nowe, z renomowanych sklepów. Tez za kilka miesięcy? Bo planuje sobie kupić w tym miesiącu ten komputer na wakacje, potem to sobie nie pogram...

Opublikowano
1 minutę temu, NotFrozeN napisał:

Chodzi mi o to, kiedy stanieją karty nowe, z renomowanych sklepów. Tez za kilka miesięcy? Bo planuje sobie kupić w tym miesiącu ten komputer na wakacje, potem to sobie nie pogram...

No ciężko powiedzieć. Karty są skupowane praktycznie hurtowo z sklepów, popyt jest bardzo duży i tym samym ceny rosną w górę.

Opublikowano
2 minuty temu, Bargain napisał:

No ciężko powiedzieć. Karty są skupowane praktycznie hurtowo z sklepów, popyt jest bardzo duży i tym samym ceny rosną w górę.

Właśnie znalazłem 1060 6gb od gigabyte'a za 1750 zł, tylko albo aż więcej o 300zł od ceny standardowej, znajdę coś taniej ?

Opublikowano
1 minutę temu, NotFrozeN napisał:

Właśnie znalazłem 1060 6gb od gigabyte'a za 1750 zł, tylko albo aż więcej o 300zł od ceny standardowej, znajdę coś taniej ?

Przeszukaj sklepy internetowe , pozapisuj je i sprawdzaj ceny, może wyłapiesz coś 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...