Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o Leauge of Legends w Minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol_logo.png

### Projekt jest w fazie testów wszystko zależy od mojego technika jeśli wszystko wypali wypuszczę serwer jeśli nie projekt zostanie porzucony ###

1. Jak to będzie działać ?

a) Wchodzisz na serwer logujesz się wrzuca cię na lobby masz kompas wybierasz serwer 1/2 Arenę 5vs5 wrzuca cię do lobby #2/#1 wybierasz ty i twoja drużyna postacie do odpowiednich alei.

2. Mainowanie Postaci do 5 lvl'a

a) Grając jedną postacią można ją "mainować" Jak ? Grając ją i wygrywając mapę gry 

3. System reportowania/poddawania się 

a) Twoja drużyna się nie nadaje do grania ? komendą /poddaj wywołasz poddanie się wystarczą 3 głosy na poddanie się 

4. Za każdego zabitego miniona dostajesz $ Zabijasz miniony dostajesz $ które możesz wykorzystać w sklepie na spawn'ie (na arenie) 

a) Kiedyś coś tu będzie :< 

5. Zaczynanie Gry na arenie 

a) Zaczynając otrzymujesz 300$ abyś mógł kupić podstawowe itemy do obrony, zajmujesz aleje zabijasz miniony/ludzi kupujesz lepsze itemy wygrywasz grę 

# Nowości #

» Będzie 10 postaci (chwilowo zobaczymy czy wypali) Postacie według Leauge Of Legends: Ashe,Warwick,Akali,Morgan,Bard,Teemo,Zed,Xayah,Twitch,Talon (UWAG nazwy w Grze będą zmienione)

» 2 Mapy 5vs5 (summoner's rift) Własny chat all,team,oraz do osoby prywatnie

» Lobby 2 (Zamiast jednego będą 2 dla cb drużyny przeciwnej)

» Wersja 1.8.X 

» Totemy,Instacki,Nexus (Totem - 300 hp, Instacki  - 150 hp, Nexus - 1000 hp)

» Ulepszenie minionów (Tzn mniej hp więcej dmg będą brać 0,5hp od dwóch uderzeni będą zadawać) 

» Dodanie postaci + umiejętności (Tzn Będą itemy pod moc umiejętności czy też pod obrażenia czy pod hp każda postać inne itemy)

» Bany za wyście do gry(jak wiadomo są trolle i bd można je zbanować samemu tzn 8 osób wpisze /report (nick) i z automatu ban)

# WYCOFANE #

» Mapy 3v3 (Za małe)

» Wieże (będą pola do niszczenia tzn będzie pole niebieskie czerwone i tam bd Totem na mapie będzie 8 totemów 3 Instacki 1 Nexus)

» Bugi 2/7

» Bany za AFK Będzie powiększony system reportowania (tzn /report (nick) (powód/afk/obraza/wyscie/celowe umieranie/) 

# Informacje #

» Maszyna zmniejszona 16gb 

» Plan chyba wypali

» Hejty pisz :>

» Programista Jeszcze jest i pisze pracuje

Edytowane: pt 07 lipca 2017r godz 13:30

"Tylko dwie rzeczy są nie skończone wszechświat i ludzka głupota lecz co do tej pierwszej jestem nie pewien" ~Albert Einstein

Opublikowano

Mi tam się podoba. 5v5 okej. 

Nie rozumiem tego pytania, ale jeśli chodzi o wersję to polecam klasyczne 1.7.10 ;)

Cytat

1.8 > I tak za pewnie będzie bo mam fajny pomysł na "Quadra" "Penta" "Dwa trupy" 

Jeśłi będziesz potrzebował pomocy/programisty pisz pw. ;)

Opublikowano

Taki serwer już kiedyś robił teapot który był naprawde zajebiście zaprogramowany i zrobiony ale nie był zbyt popularny bo każdy wolal sobie po prostu odpalić lola i zagrać, wątpie że go przebijesz..

@Topic, fajny pomysł czaschłonny ale jak ci się uda to napewno zagram :) 

Spróbuj dodać wierze jako struktury strzaljace np ghast ballami czy czymś akim ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, ToNapewnoNieJaAMożeJednakJa napisał:

@Topic, fajny pomysł czaschłonny ale jak ci się uda to napewno zagram :) 

Spróbuj dodać wierze jako struktury strzaljace np ghast ballami czy czymś ak;)im

W sumie dobry pomysł z wieżami wezmę to pod uwagę ;D 

W sumie też za bardzo nie wiem jak by to miało działać jakiś pole bym zrobił i HP by zabierało podczas innego gracza w tym polu 

2 godziny temu, ScoreBoard napisał:

Nie rozumiem tego pytania, ale jeśli chodzi o wersję to polecam klasyczne 1.7.10 ;)

Zrobił bym w BarAPI lub coś takiego jak ktoś zabił by 4 Graczy pod rząd na górze na pasku wyskoczyło by "Quadra Kill" bo dolny mam już zajęty pod lvl 

5 Wiadomo "Penta Kill" + Jeszcze bym dodał jakiś dźwięk coś 

Dodatek #1

Dodam rangi m.i.n

Srebro - 100 Wygranych gier 

Gold - 300 Wygranych gier 

Emerald - 500 Wygranych gier 

Diament  - 900 Wygranych gier 

Challenger -  1600 Wygranych gier 

Pytanie ? dodatek pisz zobaczymy ;D 

"Tylko dwie rzeczy są nie skończone wszechświat i ludzka głupota lecz co do tej pierwszej jestem nie pewien" ~Albert Einstein

Opublikowano

Jak robisz serwer tylko na najwyższą wersję. Nic poniżej 1.8 nie będzie miało żadnego sensu.

Zalety nowych wersji:

- Nowe bloki,

- Nowe możliwości,

- Wszystko tylko nie 1.7 pls.

Jak byś potrzebował budowniczego to pisz.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano
4 godziny temu, Rever_PL napisał:

Jak robisz serwer tylko na najwyższą wersję. Nic poniżej 1.8 nie będzie miało żadnego sensu.

Zalety nowych wersji:

- Nowe bloki,

- Nowe możliwości,

- Wszystko tylko nie 1.7 pls.

Jak byś potrzebował budowniczego to pisz.

Hmm w sumie pomyślę nad wersją większą niż 1.8 

Wiem 1.7 już się przejadła każdemu lecz więcej Graczy gra ma 1.7 :/

Opublikowano
Dnia 5.07.2017 o 14:42, GroNeX Tak bylo napisał:

Hmm w sumie pomyślę nad wersją większą niż 1.8 

Wiem 1.7 już się przejadła każdemu lecz więcej Graczy gra ma 1.7 :/

nieniee

1.7 graczy gra wiecej, ale oni tylko easyhc/mediumhc/hc/uhc. Nawet by nie weszli na taki serwer.

a na 1.8+ jest wlasnie wiecej osob ktore na takim trybie chetnie by zagraly.

JAVA <3

Opublikowano
6 godzin temu, Pabel432 napisał:

A bedzie WW i Morgana? Moje dwa mainy ktore napewno bede ogarnial ^^

Morgan będzie ^^ napisz na pw jakie mają  mieć  umiejętności :>

5 godzin temu, Entify napisał:

nieniee

1.7 graczy gra wiecej, ale oni tylko easyhc/mediumhc/hc/uhc. Nawet by nie weszli na taki serwer.

a na 1.8+ jest wlasnie wiecej osob ktore na takim trybie chetnie by zagraly.

Dzięki za opinię postanowiłem 1.8 ;) 

• Biter. zmienił(a) tytuł na Co myślicie o Leauge of Legends w Minecraft?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...