Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy hack do Metina

Urwipolec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejka, ostatnio dorwalem takiego nowego hacka
mi osobiscie wszystko dziala i gra mi sie z tym swietnie, takze polecam kazdemu

zxc

jesli administracji przeszkadza, ze daje tu bezposrednio link, to prosze dac mi znac a na pewno go usune :)
w razie jakichs pytan priv

haxxz.png

Opublikowano
39 minut temu, Urwipolec napisał:

hejka, ostatnio dorwalem takiego nowego hacka
mi osobiscie wszystko dziala i gra mi sie z tym swietnie, takze polecam kazdemu

http://catshare.net/o6JE6BcYuMkcB7YO/Metin2_Multihack_2017.rar

jesli administracji przeszkadza, ze daje tu bezposrednio link, to prosze dac mi znac a na pewno go usune :)
w razie jakichs pytan priv

haxxz.png

Jak już to zrób skan pliku rar który wrzuciłeś a nie sam plik exe.
Dodatkowo plik znajduje się na hostingu premium co jest chyba niedozwolone na tym forum ? Bądź kiedyś było.

Dodatkowo temat założony w złym dziale + nie zastosowałeś się do wzoru.
Opisz na czym polega ten "nowy" hack ? Jakoś śmierdzi mi tutaj niezłą ściemą. 

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

Aż się specjalnie zarejestrowałem... :) Cześć.

Paczka kolegi wyżej faktycznie zawierała jakiś syf, możliwe, że nawet nie był tego świadomy. Przepakowałem tego rara na maszynie wirtualnej do czystego ZIPa, sam plik EXE ma kilka fałszywych wykryć przez jakieś antywirusy, ale jeszcze chyba się nie spotkałem, żeby jakiegoś hacka nie wykrywało. Większośc ma adnotacje, że tylko zachodzi podejrzenie niechcianych działań "Not a virus", "unwanted program", "risk". Hacki grzebią w pamięci itd, przez to antywirusy głupieją.

Sam hack fajny, działa, nie wiem czego chcieć więcej :) Fish bot, farm bot, lurowanie potworow, speed hack i duuzo innych. Poniżej zrzut ekranu ze skanu, cała reszta (60 antywirusów) na zielono.

Czysty plik:

http://www29.zippyshare.com/v/bD5qprlU/file.html

6apzFRA.png

Opublikowano
4 godziny temu, boguslinda94 napisał:

Paczka kolegi wyżej faktycznie zawierała jakiś syf, możliwe, że nawet nie był tego świadomy. Przepakowałem tego rara na maszynie wirtualnej do czystego ZIPa, sam plik EXE ma kilka fałszywych wykryć przez jakieś antywirusy, ale jeszcze chyba się nie spotkałem, żeby jakiegoś hacka nie wykrywało. Większośc ma adnotacje, że tylko zachodzi podejrzenie niechcianych działań "Not a virus", "unwanted program", "risk". Hacki grzebią w pamięci itd, przez to antywirusy głupieją.

Sam hack fajny, działa, nie wiem czego chcieć więcej :) Fish bot, farm bot, lurowanie potworow, speed hack i duuzo innych. Poniżej zrzut ekranu ze skanu, cała reszta (60 antywirusów) na zielono.

Czysty plik:

6apzFRA.png

Polecam jeszcze jego multi konto, żeby z jednym postem coś napisać. Wtedy będzie wiarygodniej... XDDD

@top 

Moderacja na MPC śpi, czy co?

Bana w pizduuuuu, pliki zasyfione jak nwm.

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano
5 godzin temu, Avosh napisał:

Polecam jeszcze jego multi konto, żeby z jednym postem coś napisać. Wtedy będzie wiarygodniej... XDDD

@top 

Moderacja na MPC śpi, czy co?

Bana w pizduuuuu, pliki zasyfione jak nwm.

Wypraszam sobie. Niech Admin sprawdzi IP, nie jestem żadnym jego multi. Wstawiłem wyczyszczoną wersję i tyle.

Opublikowano

Syf w chuj, pobrałem i ogolnie wypierdala 3000 procesów i zamula kompa że trzeba resetować xD dobrze że mam na niego wyjebane :v

[

2fd58d641355c109312c22dcc2c0fdc5.jpg

Opublikowano

podsumuwoująć
- autor robi keylogger z downaledm
- jakis typ pisze ze sy
- autor robi drugi post na nowym koncie piszac ze dziala

schone socjotechik bro

xoxe

xD

Opublikowano
Dnia 7/3/2017 o 18:23, boguslinda94 napisał:

Czysty plik:

6apzFRA.png

Witam, jak sie haka uruchamia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...