Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmienić poprawić na stronie waszym zadniem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników MPCforum, właśnie skończyłem robić stronę internetową i prosiłbym o waszą opinię co w niej jeszcze zmienić, poprawić, itp. Adres strony poniżej. Wszelkie uwagi będą konstruktywne, jeśli ktoś jest chętny do współpracy, zapraszam do kontaktu.

http://pelna-tytka.pl/

Opublikowano

padding tego tekstu, z lewej strony jest przyklejony do obrazka:

Starannie przygotowana wyszukiwarka pomaga użytkownikom strony poszukać sklepy, restauracje oraz inne ciekawe miejsca.

tam gdzie masz przydatne miejsca ostyluj sobie inaczej te linki bo to podkreślenie wygląda paskudnie :P

Losowe tagi itd. dałbym w .show() żeby nie zajmowało to tyle miejsca na dole strony.

Coś na zasadzie, że masz sam nagłówek a po najechaniu myszką wysuwa Ci się ta twoja lista, czy też jakiś content :) 

mam nadzieje, że pomogłem ;P

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Kolor wpisywanego tekstu w wyszukiwarkę mógłby zostać zmieniony na jakiś odcień białego. Troszeczkę powiększyć napisy: Logowanie i Rejestracja. Powiększyć Logo lub te 2 napisy: Pełna-Tytka.pl daj się poszukać w internecie i w Footerze zmieńić kolor czcionki z zakładki Przydatne miejsca na biały i Powiększyć ten border lub w ogóle usunąć.

comment_mPc9p43AkGXWUGPS30kcoiykPEJORNIE.jpg

Opublikowano

- góra strony fajna, ale ustaw większy padding w polu tekstowym i przycisku.

- jak już @KlockiBlock wspomniał - powiększ napisy Logowanie i Rejestracka

- zmień czcionkę w "Szukaj miejsca"

- usuń border-radius z alerta

- poszczególne części/sekcje niżej na stronie oddziel kreską czy czymś podobnym

- te przyciski na dole w "losowe tagi" wyglądają okropnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...