Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vlog itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wybieram się za jakiś czas (ok. tygodnia) do pracy do Holandii i chciałbym moim telefonem nagrywać sobie taki spontaniczy vlog, raczej dla samego siebie aniżeli jakiejś publikacji. 

Posiadam Iphone 5s 16gb i co prawda to jest mało pamięci więc od razu będę musiał wszystko zrzucać na mojego lapotopa, kory nie jest naszybszym komputerem świata. 

Dlatego też pytam was jaki program do obróbki video byłby najlepszy do czegoś takiego? 

Chodzi mi to żeby nie był zbyt zaawansowanym programem i żeby też był wydajny na słabym sprzęcie :)

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Do takiego czegoś wystarczy ci Windows Movie Maker, który masz prawdopodobnie już na komputerze, jeśli masz na nim Windowsa. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano
Dnia 3.07.2017 o 09:33, 9Jarek9 napisał:

Do takiego czegoś wystarczy ci Windows Movie Maker, który masz prawdopodobnie już na komputerze, jeśli masz na nim Windowsa. 

No tak ale nie zrobię na nim nic specjalnego, a jednak chciałbym, żebby to było minimalistyczne, ale eleganckie :P

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...