Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOL - O CO CHODZI?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, dzisiaj sobie pobralem bola i mam kilka pytan odnosnie niego.

1. O co chodzi z tymi skryptami na te wszystkie postacie? W sensie na tej stronie bol-tools jest duzo skryptow do kazdej postaci, a ja skad mam wiedziec co ten kazdy pojedynczy skrypt daje? Bo tam chyba nie ma nic  o tym wspomnianego.

2. Jak idzie włączyć te skrypty? Czy one od razu się włączają wraz z tym kiedy włączam lige legend?

3. Jak z wykrywalnością tego?

4. No i prosiłbym jeszcze o jakieś rady, jak to obbslugiwac już to podczas gry, czym się co włącza itp. 

Dzięki serdeczne z góry. ;)

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Wybacz, ale odpowiem Ci na tylko jedno z 4 zapytań, a mianowicie na podpunkt 3-ci, więc bana  dostaniesz nie martw się, teraz jedynie externale dają rade wszystko inne ban pewny w krótkim czasie. Wykrywalność 100%(zara przyleci hołota pewnie, która będzie pisała rzeczy typu "ha! a ja gram pół roku i nie mam bana" - nie martw się ban będzie). Podsumowując nie polecam na tym grać, w dodatku lua już jest przestarzałe na aktualne standardy innych środowisk... nieważne jak bol jest rozwinięty, w dodatku masa mikro płatności na skrypty, więc. Nie polecam.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Spoko, ja i tak chcę to tylko przetestować na jakimś koncie ktore zaloze z pierwszym levelem, wiec nie bedzie mi szkoda tego bana :) poczekam jeszcze na inne odpowiedzi, ale dziekuje :)

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Opublikowano
Dnia 2.07.2017 o 21:16, `Kucyk napisał:

Hej, dzisiaj sobie pobralem bola i mam kilka pytan odnosnie niego.

1. O co chodzi z tymi skryptami na te wszystkie postacie? W sensie na tej stronie bol-tools jest duzo skryptow do kazdej postaci, a ja skad mam wiedziec co ten kazdy pojedynczy skrypt daje? Bo tam chyba nie ma nic  o tym wspomnianego.

To tak jak z przeglądarkami internetu, niby każda robi to samo, ale niektóre są lepsze od innych. Skrypty mają opis funkcji.

2. Jak idzie włączyć te skrypty? Czy one od razu się włączają wraz z tym kiedy włączam lige legend?

pobierasz skrypt, dodajesz do listy i przed rozpoczęciem rozgrywki zaznaczasz, które z nich mają zostac uruchomione. Potem startują automatycznie razem z grą.

3. Jak z wykrywalnością tego?

Wykrywalne. Oczywiście, jeżeli masz mózg i odpowiednio ustawisz to szanse zmaleją, ale wystarczy jeden kret, który się połapie i po tobie. Używanie skryptów aż boli oczy.

4. No i prosiłbym jeszcze o jakieś rady, jak to obbslugiwac już to podczas gry, czym się co włącza itp. 

Skrypt odpala się sam, a Ty, oprócz normalnych okienek, typu skille mana, staty masz jeszcze okienko z menu bota, gdzie wszystko jest opisane - Opcje, zasięgi, comba, skroty klawiszowe - ustaw sobie i graj. Jak masz nowy skrypt to sobie zagraj customa na bota i najpierw ogarnij bo w praniu wychodzi gorzej niz jakobys gral bez bota.

Daj plusa albo zjem Ci psa

Dzięki serdeczne z góry. ;)

@`Kucyk

sygna.png

Opublikowano

Dobra, można zamknąć. Pobrałem elobuddy i jestem najlepszym cziterem w tę grę i jest super, bol to przeżytek, elo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...