Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KONTO W LOL'U ZA SKINY W CS:GO

Neital

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam do zaoferowania konto w LOL'u z:

- 30 poziomem,

- rangą Srebro V (0 PL),

- 68 postaci (niżej wypisane),

- ładne skórki (niżej wypisane),

- 7 poziom maestrii na: Yasuo, Katarina, Lucian, Lee Sin, Akali,

- 5 poziom maestrii na: Blitzcrank,
- 4 poziom maestrii na: Zed, Draven, Thresh, Jinx, Rengar, Teemo, Alistar, Twitch,

- 22 ikonki przywoływacza,

- konto nigdy nie było banowane (za obraźliwe słownictwo, trollowanie itp.), 2 lub 3 razy (nie pamiętam) miałem Leave Bustera, ale dosyć dawno

- nick: Suchelczyk

Postacie i skórki do nich: Ahri (Arcade Ahri 1350RP), Akali (Akali Łowczyni Głów 1350RP), Alistar (Alistar Maruder), Amumu, Anivia, Annie, Ashe (Ashe z Sherwood 520RP), Blitzcrank, Corki, Draven (Draven Draven 500RP - UNIKATOWY SKIN), Fiddlesticks, Fiora, Fizz (Fizz z Pustki 1350RP), Garen (Garen Mroczny Rycerz 975RP), Gragas (Gragas Superfan 975RP), Hecarim, Illaoi, Ivern, Jax, Jayce, Jhin, Jinx, Kalista, Karthus, Katarina (PROJEKT: Katarina 1350RP), Kayle, LeBlanc, Lee Sin (Lee Sin Boskiej Pięści 1820RP), Leona, Lucian, Lux, Master Yi, Miss Fortune (Basenowa Miss Fortune 1350RP), Morgana, Nasus, Nautilus, Nidalee (Nidalee Łowczyni Głów 975RP), Nunu, Olaf, Orianna, Poppy, Rammus, Rengar, Riven, Ryze (Ryze Białobrody 750RP), Singed (Singed Czarnej Plagi 975RP), Sion, Sivir, Soraka, Taric, Teemo, Thresh (Głębinowy Thresh 975RP), Tristana (Riot Girl Tristana ???RP), Tryndamere (Tryndamere z Demonicznym Mieczem 1820RP), Twisted Fate, Twitch, Urgot, Varus (Świetlisty Varus 975RP), Vayne, Veigar, Vel'Koz (M.W. Vel'Koz 1350RP), Warwick, Xayah, Xin Zhao, Yasuo (Yasuo Krwawego Księżyca 975RP), Zac, Zed (PROJEKT: Zed 1350RP), Ziggs (Basenowy Ziggs 1350RP). Mam także odłamek Urgota, Viktora i Wytwornego Galio oraz token na 6 poziom maestrii Blitzcranka.

Stworze nowy E-Mail i zmienie go na koncie, hasło także.

Jeśli masz jakieś pytania lub jesteś zainteresowany zaproś mnie i pisz na Steamie:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198189232429

Odrazu mówię, konta nie daję pierwszy. Mam kilka +rep na koncie steam, więc jestem uczciwy. Dostanę skórke w CS:GO, odrazu wam wysyłam konto z loginem, hasłem, e-mailem i hasłem do e-maila.

lol1.png

lol2.png

lol3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...