Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

[Win7] Problem z MTP USB

Endriex

Pytanie

Opublikowano

Wraz z nowszymi urządzeniami jakie nabyłem w niedługim czasie mam dziwny problem jeżeli chodzi o urządzenie MTP USB, które podłączając za każdym razem sygnalizuje mi o niepowodzeniu. Dzieje się to na każdym urządzeniu z nowszym oprogramowaniem android czy windows phone (Lenovo A3500-H i Nokia Lumia 625), natomiast jeżeli chodzi o starsze oprogramowanie (mój stary Samsung Xcover 1), wystarczyło tylko podpiąć kabel USB i wszystko działało. Zakładam, że jest to problem na komputerze bo wszystko zatrzymuje się na MTP USB i reszta sterowników też ustaje. Próbowałem coś pokombinować oglądając poradniki na YT poprzez menedżer urządzeń w panelu sterowania, ale z kolei online nic nie wyszukuje, a wybieranie manualne powoduje wyświetlenie komunikatu z błędem i kodem 31. Wczytując się w internety dowiedziałem się, że trzeba jakiegoś specjalnego kabla do przesyłu danych tylko niewiem, jaki to musi być konkretnie model.

Jeśli ktoś ma jakieś sensowne rozwiązanie zarówno dla systemu androida jak i windows phone to niech da znać. Z góry dzięki ;)

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...