Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon na abonament

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, byłem dzisiaj w Play ponieważ chciałem się dowiedzieć jakie muszę spełniać wymagania by otrzymać telefon w abonamencie. Bardzo się zdziwiłem kiedy konsultant po wzięciu mojego dowodu osobistego oznajmił mi że muszę mieć kartę studencką do 20 roku życia a mam 18 lat i nie studiuje nigdzie i nie planuje. Na stronie internetowej wyczytałem że trzeba spełniać kilka punktów by otrzymac ofertę, spełniam minimalne warunki czyli posiadam umowę o pracę, posiadam stałe dochody i nawet mam zaświadczenie o składkach ZUS. Dlaczego nie mogę wziąć na to telefonu? 

Opublikowano

Nie raz pisałem i rozmawiałem z konsultantami, mówili mi że można próbować przez internet. Ja miałem 19, dochód, opłaty za internet, telewizję i również nie mogłem wziąć na siebie, tak więc nadal na nazwisku matki. :/ Spróbuj wziąć telefon/abonament/cokolwiek tam chcesz przez ich stronę, może przejdzie wtedy. Również mówiono mi i identycznie jest w Cyfrowym Polsacie, że trzeba mieć 21 lat, a to dopiero śmieszne :D

Opublikowano

Samo posiadanie umowy o pracę nic nie daje jak nie pracujesz minimum pół roku czy rok. Czyli nie spełniasz warunków abonamentu nie mając wymaganego czasu pracy. 

W końcu rozmawiałeś, było się tylko SPYTAĆ dokładniej o warunki i powód odmowy. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...