Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin na sektory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ty to pewnie sp1di XDDDDDD

tu lap linka

xyz

JAVA <3

Opublikowano

Czy ten plugin nie był przypadkiem "fejk sektorami"? 

Tam Ci tylko wyskakiwało, że zmieniasz sektora itp ale tak naprawdę cały czas byłeś na tej samej mapie i tym samym serwerze.

Sporo wycieków ostatnio jest sektorów ale bez wiedzy lepiej ich nie wgrywaj bo ich kod wygląda jak sitko xD 

Opublikowano
Dnia 1.07.2017 o 20:22, Entify napisał:

ty to pewnie sp1di XDDDDDD

tu lap linka

xyz

@EntifyWyjebać Ci lamusie? Mam sektory pisane przez mojego programiste pod redis'a (kanaly pub/sub), bo bungee laguje ;/ Więc takie posty możesz sobie odpuścić, Pseudo programisto.

@topic

Nawet jak mają to nie mają Ci prawa tego udostępnić.

Opublikowano
1 godzinę temu, Sp1di napisał:

@EntifyWyjebać Ci lamusie? Mam sektory pisane przez mojego programiste pod redis'a (kanaly pub/sub), bo bungee laguje ;/ Więc takie posty możesz sobie odpuścić, Pseudo programisto.

@topic

ciekawe jakim cudem bungee laguje, przecież to tylko connector, który zabiera bardzo mało zasobów w porównaniu do normalnego silnika

@topic

są OtekSektors,

https://github.com/OtekPlay/OtekSectors

fKJeAI4.jpg

Opublikowano
12 godzin temu, Sp1di napisał:

@topic

wyjeb wyjeb plz plzzzzzz

jak ja lubie takie dzieci XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a na skype pisales mi jak sprawdzic czy "argument (gracz)" jest online XDDDDDDDDDDDDDD

czemu nazywasz mnie pseudoprogramistą?

ty nie potrafisz zrobic czegos prostego

16 godzin temu, horselucker1337 napisał:

Nie znam żadnego sp1diego, 202mb? Mógłbyś dać jakiś skan tego?? I najlepiej ss, że to jest to. Byłbym bardzo wdzięczny

to jest link z komentarzy, wystarczylo zjechac w dol jakies 100+ i znalazlem :v

JAVA <3

Opublikowano

@Sp1di nie skacz bo poprosiłem cię o najtrudniejsze pytanie dot. Jaby to spytałeś co to Sender na co ci zupełnie inaczej odpowiedziałem, nagrałeś ss po zbadaj element?. Pozatym narazie to entify dał z 2 plg z packagami na jego nick. 

Opublikowano

@Sp1di Jak może bungee lagować ? przecież to tylko connector 

"Tylko dwie rzeczy są nie skończone wszechświat i ludzka głupota lecz co do tej pierwszej jestem nie pewien" ~Albert Einstein

Opublikowano
22 godziny temu, JordiiYT napisał:

@Sp1di nie skacz bo poprosiłem cię o najtrudniejsze pytanie dot. Jaby to spytałeś co to Sender na co ci zupełnie inaczej odpowiedziałem, nagrałeś ss po zbadaj element?. Pozatym narazie to entify dał z 2 plg z packagami na jego nick. 

Zbadaj element na skype? Jeszcze z twojego skype? XDDDD

Dnia 2.07.2017 o 12:55, Entify napisał:

wyjeb wyjeb plz plzzzzzz

jak ja lubie takie dzieci XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a na skype pisales mi jak sprawdzic czy "argument (gracz)" jest online XDDDDDDDDDDDDDD

czemu nazywasz mnie pseudoprogramistą?

ty nie potrafisz zrobic czegos prostego

to jest link z komentarzy, wystarczylo zjechac w dol jakies 100+ i znalazlem :v

Tak pytałem się Ciebie czy wgl coś rozumiesz, bo jak widziałem film na yt twój plugin nie miał żadnych argumentów, a i tak powiedziałeś mi najgorszy sposób, żeby to zrobić, ale już nic nie mówiłem bo się ucieszyłem, że chociaż nie jesteś takim debilem jak Jordii i wiesz chociaż jak coś działa ;)

Opublikowano
3 godziny temu, Sp1di napisał:

Tak pytałem się Ciebie czy wgl coś rozumiesz, bo jak widziałem film na yt twój plugin nie miał żadnych argumentów, a i tak powiedziałeś mi najgorszy sposób, żeby to zrobić, ale już nic nie mówiłem bo się ucieszyłem, że chociaż nie jesteś takim debilem jak Jordii i wiesz chociaż jak coś działa ;)

ehhhhh

bodajze napisalem ci to

//argumenty itp..
Player arg = Bukkit.getPlayer(args[..])
if (arg == null){
  ...
}
else{
...

i to jest jakis chujowy sposob?

mozna jedynie zwrocic true i inaczej to zrobic

JAVA <3

• Biter. zmienił(a) tytuł na Plugin na sektory
Opublikowano
Dnia 3.07.2017 o 15:59, Sp1di napisał:

typie kurwa ty piszesz że znasz się na javie a prosisz pewne osoby o to żeby ci udostępniły core + pliki z pewnego serwera xyz lub pewnych? xD jestes gorzej pojebany niż @Entifyi @JordiiYT ...

ANTYWARN:  jeśli chcesz jakieś sektorki to zapraszam na PW :) mam z kilku serwerów 

??

Opublikowano
12 godzin temu, KeyDark napisał:

typie kurwa ty piszesz że znasz się na javie a prosisz pewne osoby o to żeby ci udostępniły core + pliki z pewnego serwera xyz lub pewnych? xD jestes gorzej pojebany niż @Entifyi @JordiiYT ...

ANTYWARN:  jeśli chcesz jakieś sektorki to zapraszam na PW :) mam z kilku serwerów 

Tak, żeby to wrzucić na youtuba XDDDD I kogo niby prosze?

Opublikowano
12 godzin temu, KeyDark napisał:

nie jestem tak pojebany zeby sprzedawac po 100zl jakies pliki na skyblock ktore mają backdoory i jest to najgorszy syf, jakas paczka podjebana z internetu, pozmieniania, dodane backdoory i tyle

dziewczyno, naprawde ogarnij sie bo jestes najgorszym gownem na tym forum, tylko przychodzisz i wyzywasz, zal mi takich jak ty.

@antywarn

mam jakies sektory z wyciekow, jak chcesz to pisz pw

JAVA <3

Opublikowano

co za problem zrobić jest sektory? wystarczy ci podstawowa znajomość bungee czyli przesyłanie graczy pomiędzysektorami

czyli coś takiego~

ByteArrayDataOutput out = ByteStreams.newDataOutput();
              out.writeUTF("Connect");
              out.writeUTF("sektor_X"); // = nazwa serwera dla BungeeCord
            player.sendPluginMessage((Plugin) this, "BungeeCord", out.toByteArray());

i jakis podstawowy zapis "stanu" gracza do bazy np mysql(nie polecam) i tylko troche matematyki do wyliczenia granic i finito masz sektor, gratulacje oczywiście jest kilka "króczków" które musisz rozpracować by nie było kopiowanie etc :) 

Ewentualnie jeszcze jakiś sposób przesyłu danych pomiędzy nimi by można było robić /tp do innych graczy al to można zrobić na bungee więc jak pisałem wyżej, "znajomość Bungee" :) 

Opublikowano
Dnia 5.07.2017 o 11:15, Entify napisał:

nie jestem tak pojebany zeby sprzedawac po 100zl jakies pliki na skyblock ktore mają backdoory i jest to najgorszy syf, jakas paczka podjebana z internetu, pozmieniania, dodane backdoory i tyle

dziewczyno, naprawde ogarnij sie bo jestes najgorszym gownem na tym forum, tylko przychodzisz i wyzywasz, zal mi takich jak ty.

@antywarn

mam jakies sektory z wyciekow, jak chcesz to pisz pw

Ej ej baranku ale to ty masz problemy z każdym na tym forum xD 

??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...