Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Podanie] Misiegg

Misiegg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
[b]Nick:[/b] Misiegg
[b]Znajomość programów graficznych:[/b] PhotoShop- 9/10 Gimp 10/10
[b]Portfolio:[/b]
1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

[b]Dlaczego chcesz wstąpić do grupy?:[/b] Chcę wstąpić do grupy grafików z wielu przyczyn. Kika z nich to np to że prace chyba nie są złe, ale chciałbym się bardziej w tym wszystkim doszkalać, aby były one jeszcze lepsze.

[b]Jak i, czy chcesz polepszać swoje zdolności:[/b] Swoje zdolności staram się poprzez oglądanie różnego rodzaj poradników, filmików, czytanie i podpytywanie grafików tych lepszych ode mnie :)

[b]Czy miałbyś/miałabyś czas na wykonywanie projektów dla zespołu mpc?[/b] Czas by się napewno znalazł. Teraz są wakacje i czas jest, póżniej dojdzie szkoła i czas trochę spadnie, lecz na komputerze spędzam dużo czasu i znajdę napewno :D

[b]O mnie[/b]: Cześć mam na imię Adrian i mam 15 lat. Urodziłem się w 2001 roku 24 lipca. Interesuje się grafiką jak i motocyklami. Mieszkam w woj. Mazowieckim, niedaleko Warszawy. Jestem miłym i pomocnym nastolatkiem, który umie pracować w grupie :)

eMVhZaR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...