Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.

NIE MA SKANA!

2. odważyłem sie ściągnąć bo już gorzej z kompem być nie może... i powiem ci: bezużyteczny badziew nie program... wymyśl coś lepszego... może spróbój napisać jakiegoś bota albo kalkulator... czy chociaż by notatnik spróbój napisać a nie takie coś....

@down

i odrazu jak zrobiłeś hello world to zapisałeś i skompilowałeś? bo mi się nie wydaje.... mój pierwszy program SKOMPILOWANY to alpha pierwszych funkcji bota na przeglądarkę.... a pierwszy program napisany a właściwie skopiowany to hello world

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Opublikowano

etam podstawa, wez czyjs program, raptem kilka linijek kodu, wpisz swoj tekst podpisz sie pod tym i publikuj jako autor

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie wrzucajcie *.exe bez skanów, skoro to autoit to trzeba było dać source, nikt ci tego super-master skomplikowanego programu nie ukradnie, milionów na nim i tak nie zbijesz... A co do hello world, może już któryś raz się chwalę, ale mój najdłuższy hello world zajmował ponad 1,5k linijek (tak, on na prawdę tylko wyświetlał napis "Hello World!" :D)

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...