Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PAYSAFECARD] Pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gorąco.

Chciałabym zostać nową użytkowniczkom paysafecard, ale najpierw chce się dowiedzieć czegoś o tym. Na przykład czy z psc można doładować telefon? Jeśli tak to jak to zrobić? Proszę o pomoc.

Opublikowano
1 godzinę temu, Calme napisał:

witam równie gorąco, https://www.paysafecard.com/pl-pl/ tam się dowiesz sporo, nie ma sensu przepisywać 

żaden operator w polsce nie oferuje doładowania przez PSC, czy to za pomocą paragonu, czy z konta 

Rozumiem. Czyli nie da się ani doładować telefonu z PSC ani przelać pieniędzy z niego na konto bankowe?

Opublikowano
16 minut temu, Missiiaa napisał:

Rozumiem. Czyli nie da się ani doładować telefonu z PSC ani przelać pieniędzy z niego na konto bankowe?

nie bezpośrednio, są serwisy, które to umożliwiają, ale pobierają %

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Calme napisał:

nie bezpośrednio, są serwisy, które to umożliwiają, ale pobierają %

Rozumiem, to chyba się nawet nie opłaca :). A da się za darmo w przypadku chęci takowej karty (jestem w tym totalnie zielona) ją dostać czy trzeba coś zapłacić?

Opublikowano
19 godzin temu, Missiiaa napisał:

Rozumiem, to chyba się nawet nie opłaca :). A da się za darmo w przypadku chęci takowej karty (jestem w tym totalnie zielona) ją dostać czy trzeba coś zapłacić?

ale jakiej karty? paragon z kodem PSC 20, 50, 100 zł kupuje się w kiosku, kodem można zasilić utworzone konto PSC i z niego potem płacić, można też płacić bezpośrednio, wszystko jest opisane na stronie, do której dałem Ci link ;)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano
Dnia 2.07.2017 o 19:29, Calme napisał:

ale jakiej karty? paragon z kodem PSC 20, 50, 100 zł kupuje się w kiosku, kodem można zasilić utworzone konto PSC i z niego potem płacić, można też płacić bezpośrednio, wszystko jest opisane na stronie, do której dałem Ci link ;)

Okej, dziękuję. :)

Opublikowano
Dnia 1.07.2017 o 14:56, Missiiaa napisał:

Witam gorąco.

Chciałabym zostać nową użytkowniczkom paysafecard, ale najpierw chce się dowiedzieć czegoś o tym. Na przykład czy z psc można doładować telefon? Jeśli tak to jak to zrobić? Proszę o pomoc.

Tak poza tym wkradl sie byk. Użytkowniczkom to l. mn. Powinno być użytkowniczką. Pozdrawiam.

Opublikowano

Zawsze można wycofać środki z konta PSC  na konto bankowe , wystarczy posiadać kopie PIN-ów , każdy zwrot kosztuje 20 zł opłaty .

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...