Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy bylibyście zainteresowani stroną z licencjami do FULCRUMBOT (auto expiarka) za DARMO/za sms?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja na dzień: 05 września 2017r.

Obecnie sytuacja wygląda tak: Potrzebuję trzech osób chętnych do udziału w projekcie. Każda z trzech osób która weźmie udział w projekcie otrzyma dostęp do strony która umożliwi uruchomienie expiarek do league of legends tj. Fulcrum bot do pobrania z oficjalnej strony.

Tak jak już mówiłem, są trzy miejsca. Każda z trzech osób będzie musiała wpłacić równowartość jednego klucza do Fulcrum tj. 10usd (PayPal) lub PSC 40zł. Wpłata nie idzie do mojej kieszeni tylko na zakup licencji. Jestem mentorem projektu i jakby pośrednikiem w kupowaniu licencji z oficjalnej strony fulcrum.

Lista zainteresowanych (nicki discord):

1.  Tomek#6870
  2.  GG:57656382
  3.  (miejsce wolne)

Kontaktujemy się wyłącznie przez Discord (ponieważ mpc laguje jak diabli). Kontakt do mnie i zgłoszenia chętnych: her0es#7757

Co da ci dostęp do strony i jak będzie można expić?

Przejdę do przykładów praktycznych: jeśli posiadasz 6GB ramu bez problemu włączysz dwie maszyny wirtualne na każdej z maszyn po 3 konta i jeszcze wystarczy żeby przeglądać internety na przeglądarce. każde kolejne 3 konta będą wymagały dodatkowo 2GB ram i kolejnej wirtualnej maszyny. U mnie wygląda to tak, że mam 28GB ram i uruchamiam 10 maszyn wirtualnych.

Możesz włączyć tyle maszyn i kont ile uciągnie twój komputer. Licencji nie wolno udostępniać osobom trzecim.

Nie uczę jak zrobić maszyne wirtualną - można znaleźć w internecie. Nie odkupuję wyexpionych kont - sprzedajesz je samodzielnie i samemu ustalasz cene. 

Hejo

Opublikowano

nie ważne.. kody sprzedane skoro za free nie chcieliście

jeśli jednak byli by zainteresowani to pw

Hejo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba wracam do projektu.

Szukam ekipy która chce zarobić expiąc konta. Wymagane min. 4GB ramu wolnego (minimum, żeby się opłaciło ale 6GB by było lepiej) i 10godzin dziennie(lub przez noc) włączony komp. 

Dla zainteresowanych będzie strona z wypożyczeniem kluczy.

Zbieram chętnych, daję próbkę dla zainteresowanych, zbieram składkę (jednorazowa składka, niewielka w porównaniu do korzyści)  i jedziemy z tematem. 

Możliwe, że będzie darmowy 1 kod dla użytkowników MPC do wypożyczenia na ograniczony czas.

Hejo

Opublikowano

Właściwie to pomysł zreaktywowany. Ale trochę inna forma niż w pierwszym poście, 

na teraz w planach mam: 1 darmowy klucz dla użytkowników testujących co jakieś x minut na ogranizony czas

dla każdego członków projektu nieograniczony dostęp na expienie nawet kilkunastu kont na raz 

Hejo

Opublikowano

Strona jest niemal gotowa!

Na razie mam jedną osobe która kupiła dostęp za 50zł, jeszcze 4 osoby mogą wykupić taką licencję. Późniejsze licencje będą ograniczone czasowo lub na ilość użyć. 

Jeśli jest ktoś zainteresowany zapraszam do konatktu.

Możliwe, że w najbliższym czasie ruszy jedna darmowa licencja co jakiś czas.

Hejo

Opublikowano

Strona jest gotowa, potrzeba tylko osób które posiadają sprzęt i chcą zacząć expić konta.

Wszystko co potrzeba daje: program expiący z licencją, oprogramowanie, program do zmiany IP (VPN)

Hejo

Opublikowano

@ChuIigan222jest trzecią zainteresowaną osobą, napisałem PW, jeśli mozesz skontaktuj się na GG 225840 prześlę Ci kod testowy 

strona jest już w pełni automatyczna (tylko kody dostępu przyznaję osobiście) 

Hejo

Gość Majoreq.
Opublikowano

Jestem zainteresowany. Pisz discord, albo forum (discord Tomek#6870). 

Opublikowano
2 godziny temu, sebek972 napisał:

Witam, jestem zainteresowany :)

napisz na gg 2258440 albo discord ;) 

Hejo

Opublikowano
Dnia 30.07.2017 o 21:04, KapturART napisał:

Jestem zainteresowany :)

22 godziny temu, Mateusz# napisał:

Jestem zainteresowany :)

Napiszcie na GG 2258440 albo discord ;)

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...