Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzelanki Multiplayer

JJ4U™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam CrossFire, gra ma swoje lata, ale mi gra się w nią bardzo przyjemnie. W grze jest wiele ciekawych trybów, broni i map, są gry rankingowe, "skrzynki" można otwierać za wirtualną walutę, codziennie misje, możliwość kupienia broni na kilka dni oraz na stałe, częste eventy. Sprawdź sobie ;)

Opublikowano
14 godzin temu, Kevcιo™ napisał:

Counter-Strike: Global Offensive :makka:

:makka::makka::makka: 

13 godzin temu, Dygo napisał:

Polecam CrossFire, gra ma swoje lata, ale mi gra się w nią bardzo przyjemnie. W grze jest wiele ciekawych trybów, broni i map, są gry rankingowe, "skrzynki" można otwierać za wirtualną walutę, codziennie misje, możliwość kupienia broni na kilka dni oraz na stałe, częste eventy. Sprawdź sobie ;)

A jak z ilością graczy? 

Projekt upadł.

Opublikowano

Tak poważnie to polecam Insurgency ;) Do 32, bardzo taktyczna i realistyczna względem mechaniki - bardzo grywalna, grafika spoko, ale jej zaletą jest właśnie wysoki realizm rozgrywki.

Opublikowano
5 godzin temu, Kevcιo™ napisał:

Tak poważnie to polecam Insurgency ;) Do 32, bardzo taktyczna i realistyczna względem mechaniki - bardzo grywalna, grafika spoko, ale jej zaletą jest właśnie wysoki realizm rozgrywki.

Wolę bardziej arcade. Od potyczek realistycnzych służy mi Project Reality ;)

Projekt upadł.

Opublikowano

Ja to bym nie polecał żadnej gry, bo od cheaterów się roi xD ale gry przy których nie straciłem dużo nerwów są dwie:

Płatna: Overwatch

Bezpłatna: Ghost Recon Online

Opublikowano

Dnia 5.07.2017 o 17:23, wilnik napisał:

Ja to bym nie polecał żadnej gry, bo od cheaterów się roi xD ale gry przy których nie straciłem dużo nerwów są dwie:

Płatna: Overwatch

Bezpłatna: Ghost Recon Online

Ghost Recon Online (Phantoms) upadło już dawno temu

Paladins - coś na kształt overwatch, 100% f2p płacisz tylko za wizualne rzeczy i szybsze odblokowanie postaci

Dirty Bomb - f2p, futurystyczna

Garry's Mod - to konkretnie nie strzelanka ale jest masa trybów operających się na strzelaniu np. TTT

Crossfire - klasyk

CS: Source - CS GO tylko taki jaki powinien być ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...