Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jre13v3bridge - co to moze byc? (java)

Entify

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, pisze w tym dziale poniewaz jest tutaj wiecej "programistow", niz w jakims innym.

a wiec to sedna.

ostatnio cos tam pobieralem, jakis deobfuscator-beta, gdy go odpalilem nic sie nie stalo, nie otworzyl sie etc., ale zaczal mi okropnie lagowac komputer, wywalilem ten plik, ale dalej to samo ;/

odinstalowalem cala jave na komputerze i komputer smigal, a gdy go wlaczylem to pierwsze co sie pojawilo to takie cos "jre13v3bridge.jar - nie mozna otworzyc pliku.. i tak dalej, wiecie raczej o co chodzi - nie bylo javy i nie moglo odtworzyc pliku", i nie wiem czy to jakis 'virus' czy cos takiego,znalazlem ten plik, jest on w "C:\Users\uzytkownikhehe\AppData\Roaming\Adobe\AIR" - nie moge go usunac bo jak usuwam to pisze ze jest on otwarty w programie JavaTM.., a nie mam otwartego nic oprocz skype i google.

- jest java na komputerze - są lagi

- nie ma javy na kompie - nie ma lagów

- plik "jre13v3bridge.jar" OTWIERA SIE SAM gdy wlaczam komputer.

plz, pomoze ktos? Nawet jak pisze to laguje.. A java jest przydatna wiec musi zostac ;/

@edit

oł szit, https://virustotal.com/pl/file/d968633ba7c69877f9ea55903773d0d1e58f7a5547df4e92ea1376c9050ac0f6/analysis/1498816360/

JAVA <3

Opublikowano

łoło, format?

na pewno jest jakies inne rozwiazanie, przeciez to tylko jeden plik.

uhuhu, https://github.com/shotskeber/Ratty/tree/master/Ratty/src/de/sogomn/rat (to jest ten plik co mam na kompie, poszperalem w necie i jest github tego)

to jest jakis trojan tak?

musze formatowac, czy jest inne rozwiazanie?

@edit

he, odinstalowalem jave, wyyebauem ten plik i dziala dobrze, zadnego formatu nie trzeba bylo robic ;p

no to lecimy robic w koncu pluginyyyyyyyyyyyyyyy

JAVA <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...