Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie odgrzewanego kotleta

xHexi2k17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ci youtuberzy nie mają czego nowego wymyśleć do cs'a? Widzę tysięczny raz, że ktoś nagrywa rzeczy typu mp5 nadchodzi co słyszałem w 2014 roku albo 5bugów w CS:GO na mapie jakiejś co słyszałem już kilka lat temu.

Niech wymyślą coś nowego, a nie podpierdalają.

Pozdrawiam.

Opublikowano
17 godzin temu, xHexi2k17 napisał:

Niech wymyślą coś nowego, a nie podpierdalają. 

Przestań tyle sapac. Gościu, zajmij się w końcu sobą, wyjdź z domu czy coś. Zachowujesz się jak 5 letni placzek... To już jest irytujące, kiedy wchodzisz w dział, czytasz każdy temat i połowa z nich to Twoje gorzkie żale. 

Opublikowano
49 minut temu, Haze3331 napisał:

Przestań tyle sapac. Gościu, zajmij się w końcu sobą, wyjdź z domu czy coś. Zachowujesz się jak 5 letni placzek... To już jest irytujące, kiedy wchodzisz w dział, czytasz każdy temat i połowa z nich to Twoje gorzkie żale. 

Ale kurwa, jak widzę 100 raz ten sam poradnik to się powoli wkurwiam.

Opublikowano

Jest tyle "youtuberów", że trudno coś nowego wymyślić. Każdy od siebie bierze.

Mnie też takie coś denerwuje i wiesz co robię? Nie oglądam tego, aż w końcu nie wyświetla mi takich gównien w polecanych. Polecam również wyłączyć historię na Youtube.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...