Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z was czyta książki? A jeśli tak to jakie polecacie, co do gatunku to jest mi obojętny :)
Ja ostatnia czytałem trylogię Severskiego "Nietykalni", "Niepokorni" i gorąco polecam.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Polecam kryminały Remigiusza Mróza. Autor szybciej wydaje książki niż ja je czytam, a właściwie słucham, bo audiobooki z udziałem lektora Krzysztofa Gosztyły są świetne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam wszystko co napisał Dan Brown. "Krwawy Orzeł" Craig Russell bardzo dobry kryminał, "Filozofia f**k it, czyli jak osiągnąć spokój ducha" John C. Parkin - ciekawy poradnik jak mieć wszystko w d.. głębokim poważaniu, "Świąteczny sweter" Glenn Beck fajna książka do poczytania typowo dla relaksu i z morałem, "Tonąca dziewczyna" Caitlín R. Kiernan o schizofreniczce, momentami ciężko się połapać co właśnie czytamy ale ogółem polecam. Fajnie tak spojrzeć na perspektywę osoby chorej i to jak się jej we łbie miesza. 

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Uwielbiam czytać. Głównie fantastyka, horrory i kryminały. Z tych ostatnich na pewno mogę polecić Chemia śmierci. Drugi tom również, trzeciego jeszcze nie zdążyłem przeczytać. Z fantastyki ostatnio zauroczył mnie Smoczy Tron ale to już jest grubsza sprawa, epopeja jak u Tolkiena bo to jest przeszło 700 stron z czego tomy są 3 a ostatnia dzieli się na dwie części. Aktualnie jestem w połowie 3 tomu i nie mogę się oderwać.

Opublikowano

Ja z kolei zagłębiam się bardziej w militaria, aktualnie czytam książkę "Cel za horyzontem" Krzysztofa Kotowskiego, wcześniej czytałem "Karbale" Piotra Głuchowskiego. Po Celu za horyzontem mam zamiar zabrać się za "Pacyfik. Piekło było za oceanem."

Projekt upadł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...