Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto do lola

AvirO1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę kupował sobie konto na innym serverze w lolu bo nie chce mi się expić,i mam teraz pytanie jakie dane musze miec etc zeby sie zabezpieczyc przed scamem? zeby napewno koles nie napisal do supportu i nie odzyskal konta?

Opublikowano

Nie tylko e-mail. Tutaj masz formularz, który Riot przysyła na takie zgłoszenie.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Czy masz dostęp do adresu e-mail, na którym konto zostało założone?:
Nazwa użytkownika:
Imię przywoływacza:
Region:
Czy pamiętasz informacje podane przy zakładaniu konta?:
Data utworzenia konta:
Data urodzenia właściciela konta: 
Miejsce rejestracji konta (miasto i państwo): 
Proszę wyjaśnij, w jaki sposób zdobyłeś(-aś) dostęp do tego konta:
Inne osoby (przyjaciele/rodzina), które miały kiedykolwiek dostęp do tego konta:
Czy pamiętasz informacje o sklepie?:
Jaki był twój pierwszy zakup za RP? (Wpisz datę i nazwę przedmiotu):
Na co użyto żetonów zwrotów?: 
Pamiętasz pięciu pierwszych bohaterów, których kupiłeś/aś?: 
Pierwszych pięciu kupionych bohaterów: 
Pierwszy kupiony bohater za 3150 PZ: 
Pierwszy kupiony bohater za 4800 PZ: 
Pierwszy kupiony bohater za 6300 PZ: 
Czy przy użyciu tego konta otrzymano lub wysłano jakieś prezenty?: 
Otrzymane prezenty: 
Wysłane prezenty: 
Help Center Stats: 
Opis:

Opublikowano

Tylko teraz pomyśl że jeżeli obydwoje wyślecie dobre informację do Riot to konto może zostać zbanowane permanentnie za sprzedawanie&boosting, jest to zwykle zakazane w regulaminie gry.

Drugą sprawą jest to że może ci on podać fałszywe dane, prócz e-mail'a. Więc nigdy nie masz pewności, i w każdej chwili każdy może cię wychujać, nie da się tego w 100% zabezpieczyć 

Opublikowano

Wystarczy podać im sam email na którym konto zostało założone i Ci oddają je z buta, mówię to z własnego przykładu.

Opublikowano
4 godziny temu, Etaus napisał:

Wystarczy podać im sam email na którym konto zostało założone i Ci oddają je z buta, mówię to z własnego przykładu.

Mylisz się i to grubo. Po pierwsze sprzedający może Ci podać zły email, po drugie w przypadku gdy obydwoje podacie poprawnego emaila leci perm na konto bez możliwości odwołania.

beV5mzZ.png

Opublikowano

I tak konto może odzyskać bo nadal to on posiada informacje o swoim koncie, Ty nie masz na ten temat nic, jedynie możesz zmienić email na swój i hasło.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
14 godzin temu, BiCappy napisał:

Mylisz się i to grubo. Po pierwsze sprzedający może Ci podać zły email, po drugie w przypadku gdy obydwoje podacie poprawnego emaila leci perm na konto bez możliwości odwołania.

Mam 100 % racji, parę dni temu odzyskiwałem konto, wysłałem na support tylko sam email na którym konto zostało założone i odzyskałem konto, bez żadnych innych informacji, więc proszę nie mów że się mylę.

To tylko pokazuje jak łatwo jest odzyskać konto i że nie warto kupować od obcych osób.

Opublikowano
43 minuty temu, Etaus napisał:

Mam 100 % racji, parę dni temu odzyskiwałem konto, wysłałem na support tylko sam email na którym konto zostało założone i odzyskałem konto, bez żadnych innych informacji, więc proszę nie mów że się mylę.

To tylko pokazuje jak łatwo jest odzyskać konto i że nie warto kupować od obcych osób.

Boshe, ale Ty mówisz o samym odzyskaniu konta, a on mówi o innym przypadku, kiedy znajdują się dwie osoby, a nie jedna jak Ty...

TOP: Ja bym nie ryzykował :), wyexpienie 30 to 3 dni.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...