Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

propozycja nowego działu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proponuje dodac dział metina 1 i 2 poniewasz bardzo dużo ludzi gra w tą gre i jest sporo czitów mam nadzieje że muj temat nie zostanie usunięty natyhmiastowo a jeśli nawet to mam nadzieję na info dlaczego :P

Opublikowano
proponuje dodac dział metina 1 i 2 poniewasz bardzo dużo ludzi gra w tą gre i jest sporo czitów mam nadzieje że muj temat nie zostanie usunięty natyhmiastowo a jeśli nawet to mam nadzieję na info dlaczego :P
"Twuj" temat zostanie usunięty "natyhmiastowo", "poniewasz" nie chodziłeś do szkoły i nie dałeś żadnych hacków... Żeby prosić o dział najpierw trzeba dać hacki do danej gry (i w twoim przypadku nauczyć się ortografii).

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Zamiast pisać takie tematy...

Napisz do admina z prośbą o stworzenia działu i przxekonaj go ze warto go stworzyc.

Ze do tej gry jest dużo hacków itp itd

To tylko moje zdanie

Pozdrawiam

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

Heh jak coś to ja się pod to podpisuję

Sam to napiszę ;p bo jak takie noobki to napiszą to nigdy nie powstanie

Gram już w niego kupę czau mogę zrobić masę poradników pomagać innym itp (być modkiem ;p)

A cheatów tak mało nie jest

Sh, teleport hack ,1hit hack, combo hack ,mobl hack,i jakieś jeszcze parę których zapomniałem wymienić

A boty

autoit,fishing bot ,exp bot itp

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Opublikowano

Ortografia to pochawlic sie nie mozesz ... Dzial mozna stworzyc ,jesli bedzie duzo chetnych i cheaty ,boty ,bo jak jest jeden bot albo 2 ludzi ktorzy chca by dzial stworzono to nie ma sensu ... Proponuje by tu spisac ludzi chetnych do zalozenia dzialu ,a musi ich byc powiedzmy 25 ,a botow powiedzmy 3 ;D ( lub inne hacki )

Opublikowano

a czym ty sie roznisz od nowego usera , czy myslisz, ze jak jestes na forum xyz czasu to nie jestes noobem ? ;f

A cheatów tak mało nie jest

Sh, teleport hack ,1hit hack, combo hack ,mobl hack,i jakieś jeszcze parę których zapomniałem wymienić

A boty

autoit,fishing bot ,exp bot itp

to najpierw pasowaloby je wstawic ... nie all ale kilka >.> bo szantazowanie admina tekstami typu : zrob dzial, dam hacki nic nie zmienia xD (chyba)

Opublikowano

@Jak Ty Myslisz ze admin odpowie userowi co ma 2 posty to chyba nie wiesz jak to jest... ja pisalem i mi nikt nie odpisal ale to dawno troche bylo a teraz to juz mi sie nie chce nawet w Wyślij klikac jak mam pisac do admina

@Topic Ja tu bym chciał zeby admini nie olawali userow ktorzy maja np 30 postow bo to durne ze tak powiem... Jak ktos widzi 1k postow to: "łooo on ma 1k postow ale musi bys fajny" = debil Oczywiscie nie mowie tu ze ktos kto ma 1k postow bo chyba wiecie samo o co mi chodzi.

Co do tego metina to tez dobry plan zeby zrobic to... co z tego ze nie lubicie tej gry? Nie jestes pępkiem świata! A pozatym Moge sie założyc że przybedzie wiecej osob. Poza tym jak nie ma działow to nikt nie zamiesci hackow... Kazdy kto wejdzie na to forum i szuka hackow do metina i zobaczy ze takiedzialo nie ma to wyjdzie i nie kliknie nawet w inne mmorpg. Najlepiej porobic te dzialy wybrac moda jesli sie ktos znajdzie to hacki wstawi a jesli nie to trudno na pewno dzial nie bedzie swiecic pustkami a jesli tak to co to robi za roznice? Pomyślcie! Nie wiem po co sie tak rozpisałem znajac zycie to zadni admini ani wy nie bedziecie tego czytac a kto przeczyta to chwala Bogu.