Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 18 - czy jest sens grać na PC?

nevil112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

Na ps4 które juz sprzedałem grałem w fife 15 fajnie się grało.

Teraz przymierzam się do kupna pada i gry na pc jest sens ? , wiem że jest dużo zawsze trainerowców ale czy nie będę żałować potem że kupiłem coś takiego  ?

Możecie sie podzielić własną propozycją lub co wy byście zrobili

Opublikowano

Powiem tak, korzystam głównie z pc, w każdą fifę gram tylko i wyłącznie na pc, ponieważ kupowanie konsoli i abonamentu dla jednej gry mija się z celem dla mnie i prawdę mówiąc w 17 nie zauważyłem tylu trainerowców, co w poprzednich edycjach. Wiadomo, jest ich dużo jak co roku, ale grając głównie fut nie da się tego odczuć, bo drafty są dla nich bardziej opłacalne.

Opublikowano

Ja cała tą fife gram na pc i trainerowców jest mało , jak widze ze koles ma konto z maja/czerwca to automatycznie wychodze bo gram w 3/2/1 lidze a tam niema praktycznie mozliwosci zeby gosciu z kontem z czerwca byl taki dobry chyba ze "smurf" ale kto by kupywal druga fife po to zeby jechac wszystkich od 10 ligi do 1 za 100 zł ? .  Ja szczerze mowiac to nie żaluje ze kupilem , jedynie co gorsza od konsol to gorzej sie handluje ale dorobic i tak sie mozna :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...