Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu ludzie wyrzucają bez powodu?

xHexi2k17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa zagram sobie mecza na miesiąc, nie odzywam się przez cały mecz bo oczywiście wyzywają Polske od najgorszych, więc ban 30minut, za 30minut wbijam na kolejny mecz, dostaję jakiś polaków z nazwą JP2GMD każdy tak się nazywał, zwyzywali mnie od najgorszych bo oczywiście mieli staty 0 killi z czego ja 1rundę ugrałem clutcha 1vs5, kickają mnie w 2rundzie od razu jak wygrałem, ban na 2h, pewnie jeszcze drop gorszy dostanę bo z tego co wiem na dragon lory jest limit dropów czyli np w nocy w środę jest najwięcej dropów.

Jeszcze do tego ta jebana logika, chowasz się za samochodem i bania wlatuje bo typ strzelil w ścianę, mimo że moja głowa była poza nią.

Opublikowano

Gowno wiesz o grze masz 400 godzin pewnie a piszesz ze jest zjebana pograj troche i dopiero ocen gre. Zapewne wyzywałeś ich pierwszy zazwyczaj 4 premadow ma w dupie 5 gracza i gada na tsie. 

• xxerorxx zmienił(a) tytuł na Ta gra jest super
Opublikowano
9 godzin temu, Haze3331 napisał:

Wydaje mi się czy MPC w tym dziale staje się kątem płaczu? :v

on w tym dziale płacze już 1,5 roku

tenor.gif

Opublikowano

to niezly bol dupy o gre komputerowa w ktorej masz pewnie max jakies mge XDD

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Po tym co napisałeś w pierwszym poście, nie potrafisz się zachować, podchodzisz do tego zbyt agresywnie, nigdy jeszcze nie spotkałem się by ktoś został wyrzucony z gry przez to że dobrze gra w drużynie, po prostu ich pewnie wyzywałeś jak i mówiłeś jak chujowo grają, pisałeś "omg", itd za każdym razem jak zgineli, i cię po prostu wyrzucili.

"dostaję jakiś polaków"

Tutaj hamuj się kolego, sam jesteś Polakiem i nie obrażaj, a jak ci tak bardzo się Polska nie podoba to wypad za granicę, denerwuje mnie to że obraża ktoś Polskę a sam jest Polakiem i zachowuje się 3 razy gorzej niż oskarżona przez niego osoba.

Opublikowano
18 godzin temu, Fajny2812 napisał:

to niezly bol dupy o gre komputerowa w ktorej masz pewnie max jakies mge XDD

"to niezly" argument, skoro ma mge to przecież nie wolno się wypowiadać.

Btw skąd ten wieśniacki zwrot się wziął?

Opublikowano
18 godzin temu, Nyggative napisał:

"to niezly" argument, skoro ma mge to przecież nie wolno się wypowiadać.

Btw skąd ten wieśniacki zwrot się wziął?

Wieśniacki zwrot czy nie, to nie jest kąt od płaczu. Temat gunfo znaczący, nie wnoszący nic do działu. Co kogo to obchodzi, że 4615134645 raz coś mu na meczu nie wyszło? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Haze3331 napisał:

Wieśniacki zwrot czy nie, to nie jest kąt od płaczu. Temat gunfo znaczący, nie wnoszący nic do działu. Co kogo to obchodzi, że 4615134645 raz coś mu na meczu nie wyszło? 

Nie jest, ale nie przyznałem autorowi racji( czy tam nie wyraziłem współczucia, sam nie wiem co chciał osiągnąć), tylko chciałem zwrócić uwagę, że wywyższanie się rangą, albo "dyskryminacja" z powodu jej niższości jest idiotyzmem.

Opublikowano
23 godziny temu, CzitosySerowe napisał:

dlatego sie robi prime

prime? to jeszcze coś daje? w ostatnie 2 dni spotkałem 3 cheaterów, gdzie w ciągu poprzednich 2 lat było ich mniej więcej tyle samo

ostatnio kolega grał z ruskiem, który w innym meczu na vertigo miał 70/0

żeby nie było, że płaczę, valve coś niby robi z cheaterami, ale zbytnio im to nie wychodzi, skoro ostatnio, po 4 latach, naprawili działanie vaca na linuxie xD

tenor.gif

• DarkusFD zmienił(a) tytuł na Czemu ludzie wyrzucają bez powodu?
Opublikowano

Opcja nie została wprowadzona bez powodu. W tej opcji gracze mają za zadanie ustalić czy faktycznie zasłużyłeś na wyrzucenie z gry. Widocznie coś przeskrobałeś :) 

Opublikowano

albo gracze mają ból dupy że masz skiny z kosmosu a oni siatki biedy zdarte xD cs to totalna zazdrosc podczas gry jeszcze jak raszujesz po kile i sam odpalasz na randomy to czysta ruletka :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Skoro dostajesz bana za kicka to znaczy, że jesteś notorycznie wywalany, więc problem leży po twojej stronie zapewne nie dość, że skilla tyle co kot napłakał to jeszcze toxic i gotowe (2-3 kicki pod rząd nie wystarczają na bana, dopiero chyba za 4 i każdym kolejnym jest ban, jeśli passa nie zostanie przerwana)

Co do cheaterów to na ostatnie ok 70 mm na 3 różnych kontach trafił mi się trzykrotnie, ale taki obv czyli aimer  + 4x podejrzenie o wh. 2x na randze s4 non prime, 1x na mg1, a na ok 22 mm ranga le ani razu. Zresztą nie dziwie się, że mniejsze rangi tak płaczą na cheaterów, skoro nie potrafią odróżnić smerfa od cheatera. Na każdym jednym meczu na randze mg1 jestem wyzywany od cheatów.

Opublikowano

Witaj użytkowniku który napisałeś temat, na twoje pytanie mam odpowiedź.

Niektórzy ludzie grający w csgo często biorą tą grę jakby była dla nich ważna jak ich życie, walczą o rangę, podkopują dołki pod innymi graczami.

Mniejszość gra tak sobie dla relaksu, tak jak ja od pewnego czasu.

Grałem przedwczoraj na koncie silver 1, kerowałem cały mecz i nie miałem pretensji do innych a był nawet jeden co miał staty [0 - 0 - 16] i nie wyrzuciłem go ja ani nikt inny nawet nie dawał głosowania.

Silvery to powinni być przykładem dla takich co wyrzucali by nawet dla tego że ktoś ma piskliwy głos.

Co zrobić aby nie zostać wyrzuconym?

-graj jak możesz

-nie używaj mic, no chyba że masz mutację.

-nie wyzywaj, nawet gdy oni cię wyzywają

-nie pisz nic obraźliwego

najlepiej to nic nie rób, a i tak cię wyp*** xD nie ma tipów co robić aby nie wyrzucali. Ludzie są różni.

Dnia 6/28/2017 o 02:45, karol123742 napisał:

Gowno wiesz o grze masz 400 godzin pewnie a piszesz ze jest zjebana pograj troche i dopiero ocen gre. Zapewne wyzywałeś ich pierwszy zazwyczaj 4 premadow ma w dupie 5 gracza i gada na tsie. 

Gówno to ty wiesz o słowniku

"Gowno" a o przecinkach to nie wspomnę

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Opublikowano
5 godzin temu, TovVex napisał:

Witaj użytkowniku który napisałeś temat, na twoje pytanie mam odpowiedź.

Niektórzy ludzie grający w csgo często biorą tą grę jakby była dla nich ważna jak ich życie, walczą o rangę, podkopują dołki pod innymi graczami.

Mniejszość gra tak sobie dla relaksu, tak jak ja od pewnego czasu.

Grałem przedwczoraj na koncie silver 1, kerowałem cały mecz i nie miałem pretensji do innych a był nawet jeden co miał staty [0 - 0 - 16] i nie wyrzuciłem go ja ani nikt inny nawet nie dawał głosowania.

Silvery to powinni być przykładem dla takich co wyrzucali by nawet dla tego że ktoś ma piskliwy głos.

Co zrobić aby nie zostać wyrzuconym?

-graj jak możesz

-nie używaj mic, no chyba że masz mutację.

-nie wyzywaj, nawet gdy oni cię wyzywają

-nie pisz nic obraźliwego

najlepiej to nic nie rób, a i tak cię wyp*** xD nie ma tipów co robić aby nie wyrzucali. Ludzie są różni.

Gówno to ty wiesz o słowniku

"Gowno" a o przecinkach to nie wspomnę

bo nie uzylem polskich znakow? no to niezle typie widze moj post cie urazil bo z silverka wyjsc nie mozesz czy kalaszka haha :D 

Opublikowano

Kerrował na silverach I xD No to ci powiem, że powinni cię kurcze wziąć do jakiegoś profesjonalnego teamu z takimi umiejętnościami. Poza tym autor mówił, że sytuacja z kickami ma miejsce na randze mge, więc na tej randze każdemu zależy na wygranej, a jeśli drużyna nie ma szans na comeback to wyrzuca najmniej przydatną lub najbardziej irytującą osobę w teamie - proste.

I jeszcze te jego 2 teorie spiskowe xD Gorszy drop za kicka i do tego DL dropiące tylko w nocy we środy. Do to ostatniego zdania nawet się nie odniosę. bo szkoda wdawać się w dyskusję z jego logiką.

Opublikowano
9 godzin temu, karol123742 napisał:

bo nie uzylem polskich znakow? no to niezle typie widze moj post cie urazil bo z silverka wyjsc nie mozesz czy kalaszka haha :D 

Hah. Śmieszny jesteś goldziku :)

DZ1VsSW.png

2 godziny temu, SpeedFan napisał:

Kerrował na silverach I xD No to ci powiem, że powinni cię kurcze wziąć do jakiegoś profesjonalnego teamu z takimi umiejętnościami. Poza tym autor mówił, że sytuacja z kickami ma miejsce na randze mge, więc na tej randze każdemu zależy na wygranej, a jeśli drużyna nie ma szans na comeback to wyrzuca najmniej przydatną lub najbardziej irytującą osobę w teamie - proste.

I jeszcze te jego 2 teorie spiskowe xD Gorszy drop za kicka i do tego DL dropiące tylko w nocy we środy. Do to ostatniego zdania nawet się nie odniosę. bo szkoda wdawać się w dyskusję z jego logiką.

Ranga nie gra, ludzie zrozumcie to. Mogę mieć kurwa global'a na jednym a na drugim silvera czy też golda. Temu co zależy na randze to jest zje** genetycznym.

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Opublikowano

No tak możesz mieć na jednym globala a na drugim silvera, ale taki koleś co na jednym na silvera niekoniecznie jest w stanie wbić na drugim globala xD

Opublikowano
12 godzin temu, TovVex napisał:

Hah. Śmieszny jesteś goldziku :)

DZ1VsSW.png

Ranga nie gra, ludzie zrozumcie to. Mogę mieć kurwa global'a na jednym a na drugim silvera czy też golda. Temu co zależy na randze to jest zje** genetycznym.

Hehe goldzika nie mam tylko unrankeda gram faceity. Twoja zasada ranga nie gra sprawdza sie na wysokim poziomie grania czytaj FPL / Master . Zreszta lecmy dalej z twoja teorią  gracz ktory mial 0 stycznosci z fpsem bedzie gral go 1 raz wbije tego silvera zagra na  globala zostanie zniszczony tutaj podam ci maly przykład nie z csa ale z lola tam tez posiadasz dywizje jak rangi 

Dlaczego ten typ challanger zniszczyl tych 5 brązów ? odpowiedz na to ;).Zreszta z takim typem jak ty to nawet nie ma sensu pisac "-nie używaj mic, no chyba że masz mutację." to znasz z wlasnego doświadczenia 

Opublikowano

Mnie i mój team kiedyś gość wyzywał od noobów a sam zamykał. Kickają raczej na meczach uproszczonych bo tam jest największa patola, mnie raz chcieli wywalić po ugraniu rundy 1vs4 więc... Na turniejowych najgorsze są smurfy i ludzie z niskich rang nie mogą awansować bo wchodzi taki burak i niszczy tylko grę. I nie zreportujesz nawet bo to nie cheater.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...