Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tani hosting?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje bardzo taniego hostingu a zarazem dobrego na okres dwóch/trzech miesiecy w czasie gdy bede tworzyl serwer, nie potrzebuje super maszyny gdy bede tworzyl serwer bo bede ja sam na serwerze albo maks 5 osób, polecicie coś? zeby wytrzymal tylko nasza obecność i prace. moze to byc jakis darmowy hosting rowniez

Opublikowano

Na taki serwer o jakim ty mówisz, to najlepiej TitanAXE. 

Wybierz lokalizacje EU, jest taniej i lepszy antyddos. A

w PL płacisz drożej i ping tylko 20ms mniejszy.

Grands Gerther Givenchex

Opublikowano

nawa@ Może ja Ci odpowiem: Nie baw się  w VPSy. Jeśli komuś zależy na normalnym serwerze to dlaczego nie korzystać z hostingów?

Jak dla mnie nic, nawet drogi dedyk czy nieco tańszy VPS nie zastąpi normalnego hosta na slotexie, crsv czy titanaxe.

Oczywiście jeśli mówimy o serwerze nie większym niż 50-60 graczy.

Z resztą nie wierzę w bajki typu VPS za 4zł, bo o wiele lepiej jest już kupić 512MB na jakimś hostingu.

Grands Gerther Givenchex

Opublikowano

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano
Dnia 30.06.2017 o 22:36, nawa napisał:

Nie baw się w hostingi Minecraft. Jak zależy Ci na programowaniu i pełnym dostępie bierz VPS! 1gb ramu, 1 vpu, za 4 zł miesięcznie. https://www.arubacloud.pl/ Tutów jak skonfigurować jest masa! U mnie wszystko hula.

zakladajac ze autor tematu nie potrafi zrobic "serwera" na vpsie, to chce hosting. wiec nie mieszajcie ;/

@topic

titanaxe

JAVA <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...