Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iTS69.PL | PUBLICZNY | STABILNY | BEZPIECZNY | DARMOWE KANAŁY |

Shizzer24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam okazję do zaproszenia was na nowo powstałego teamspeaka!

Myślę, że wygląd teamspeaka jest ładny i przejrzysty.

Mamy do zaoferowania music boty oraz zautomatyzowane centrum pomocy.

-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x

Oferujemy:

[»]  IP: iTS69.PL,

[»] Forum serwerowe: www.iTS69.pl,

[»]  Up time serwera: 99,9%,

[»]  Profesjonalna i miła administracja,

[»]  Licenja NPL,

[»]  Music Boty,

[»]  Różne ciekawe eventy,

[»]  Darmowe kanały prywatne oraz kanały dla gildii/klanów,

-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x

Do współpracy zapraszamy:

[»]  Strony, portale oraz fora,

[»]  Różne serwery

[»]  Youtuberów, streamerów i inne osoby prowadzące swoje działalności

Na serwerze posiadamy takie strefy jak:

[»]  Strefa VIP -  Jeżeli posiadasz swój team lub gildie ta strefa jest idealna dla Ciebie. Wystarczy, że wejdziesz na Centrum Pomocy (Automayczny poke adminstracji) i poczekasz na Admina.

[»]  Strefa Administracji - W tej strefie możesz sprawdzić czy dana osoba z administracji jest online.

[»]  Strefa Pomocy - Ta strefa jest w pełni automatyczna. Masz możliwość automatycznego założenia kanału ( Wchodzisz na > Kanał Prywatny --> Wejdź [Automat]). Jest również możliwość automatycznej rejestracji ( Wchodzisz na > Zarejestrowana ♀ [Wejdź] lub Zarejestrowany ♂ [Wejdź] )

[»]  Informacje Serwerowe - Tutaj znajdziesz wszelkie informacje o rankingach serwerowych lub dostępnej administracji.

[»]  Strefę Publiczna - Na tej strefie możesz porozmawiać sobie ze znajomymi, są kanały limitowane oraz bez limitu.

[»]  Strefę Prywatną - W tej strefie możesz posiadać swój własny kanał i mieć dwa pod kanały. Możesz rozmawiać do woli!

Serdecznie zapraszamy do korzystania z naszych usług!

Pamiętaj jesteśmy świeżo powstałym serwerem i nadal się rozwijamy!

Pasjonat
Opublikowano

Nie polecam, chciałem wejść na serwer posiedzieć , a tu proszę ban niesamowity:

19000388178955392927.png

Opublikowano
29 minut temu, badkiller685 napisał:

Nie polecam, chciałem wejść na serwer posiedzieć , a tu proszę ban niesamowity:

19000388178955392927.png

Zapomniałeś jak wszedłeś na serwer i groziles DDosem? Potem magicznie serwer padl ?

Pasjonat
Opublikowano
1 godzinę temu, Shizzer24 napisał:

Zapomniałeś jak wszedłeś na serwer i groziles DDosem? Potem magicznie serwer padl ?

dowód że groziłem?. 

Opublikowano

Domena skopiowana od ts69.pl 

Vps od ovh = Zerowy anty-ddos  więc nie dziw się że na starcie ktoś cię atakuje a ty płaczesz skoro nazwa serwera podwalona + nie masz żadnych zabezpieczeń

Co do serwera nie wczytuje się z 10 ikonek rang, banner nawet fajny ale te niebieskie tło "its" wszystko psuje jakby cały napis byłby biały lepiej by wyglądało i w sumie to tyle. 

Kanały nic ciekawego jak każdy serwer strefa premium na górze z 9999 kanałami a potem publiczne i tymczasowe 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
5 godzin temu, badkiller685 napisał:

dowód że groziłem?. 

A nowidzisz dowodu nie ma dlatego zakończmy ten temat, ban jest i tyle

4 godziny temu, muchomor321 napisał:

Domena skopiowana od ts69.pl 

Vps od ovh = Zerowy anty-ddos  więc nie dziw się że na starcie ktoś cię atakuje a ty płaczesz skoro nazwa serwera podwalona + nie masz żadnych zabezpieczeń

Co do serwera nie wczytuje się z 10 ikonek rang, banner nawet fajny ale te niebieskie tło "its" wszystko psuje jakby cały napis byłby biały lepiej by wyglądało i w sumie to tyle. 

Kanały nic ciekawego jak każdy serwer strefa premium na górze z 9999 kanałami a potem publiczne i tymczasowe 

Dziękujemy za opinię. Jesteśmy w trakcie zmiany VPS na lepszy z anty-ddos'em, oraz pracujemy nad ikonkami, banner stworzymy nowy, co do domeny nie mieliśmy zamiaru jej kopiować. Co do kanałów na górze jak można zobaczyć większość serwerów na strefę VIP między strefa publiczna a prywatna, u nas ona znajduje się po prostu na górze

Dzięki za radę co do banneru każdą się przyda i napewno z każdej skorzystamy

Pasjonat
Opublikowano
2 godziny temu, Shizzer24 napisał:

A nowidzisz dowodu nie ma dlatego zakończmy ten temat, ban jest i tyle

Dziękujemy za opinię. Jesteśmy w trakcie zmiany VPS na lepszy z anty-ddos'em, oraz pracujemy nad ikonkami, banner stworzymy nowy, co do domeny nie mieliśmy zamiaru jej kopiować. Co do kanałów na górze jak można zobaczyć większość serwerów na strefę VIP między strefa publiczna a prywatna, u nas ona znajduje się po prostu na górze

Dzięki za radę co do banneru każdą się przyda i napewno z każdej skorzystamy

no to nie oskarżaj że ja atakowałem na twój ala serwer bez dowodów/tcpdump'a oraz zakończę z tobą rozmowę , Nie Polecam jeszcze raz.

a i możesz się przygotować na takie opinie bo to jest forum żeby się udzielać. :)

Opublikowano

No no z tego co widzę zacznę od najmniejszych drobiazgów
serwer jest nie estetycznie zrobiony kanały zrobione na odpier#dol Banner jest chujowy z 20 wieku
kanały są źle ułożone nie ma żadnego music bota crack /MBOT/ uu będzie trzeba do  k-scripts iść    nie miałem okazji pogdać z administratorami tak jak kolega wyżej napisał dostał z obraźliwym tekstem ;v  Plusy są takie że jest forum  oraz regulamin i taryfikator  osobiście  radził bym poprawić tego teamspeak bo aż odechciewa się wbić a wszystko wina tej reklamy zróbcie lepszą w postaci bannera czy coś osobiście nie polecam ocena 3/10 testowałem ts3 leci na strzała ;v t zero zabespieczeń jeszcze domena skopiowana ;v ciekawe strefa vip na samej górze xDDD dodam jeszcze że nie wczytuje wszystkich ikonek :v. Dużo wad  jest do wymieniania nie będe już wymieniać bo szkd gadać ;vv nie postaraliscie się ;vvv

Opublikowano

Pierwsze co rzuca mi się w oczy to

<02:32:50> Ikona dla grupy serwera "Nieznana (0)" nie została odnaleziona.

Banner wygląda dla mnie okropnie, po prostu nie podoba mi się jego kolorystyka i słabo wygląda.
Co do ułożenia kanałów i wygląd teamspeak'a nie jest aż tak bardzo źle, dlatego moja końcowa ocena to jest 5.5/10

Pozdrawiam :)

Opublikowano
4 godziny temu, Mesharsky napisał:

Pierwsze co rzuca mi się w oczy to

Banner wygląda dla mnie okropnie, po prostu nie podoba mi się jego kolorystyka i słabo wygląda.
Co do ułożenia kanałów i wygląd teamspeak'a nie jest aż tak bardzo źle, dlatego moja końcowa ocena to jest 5.5/10

Pozdrawiam :)

Dzięki. Pracujemy nad tym aby ikonki dzialaly poprawnie

Opublikowano

Średni serwer, banner jak dla mnie fatalny (kwestia gustu) mBot crack do tego coś dziwne że mam taki komunikat jak niby macie prawdziwą licencje NPL:

Esazh1V.png

Do tego po co ten spam przy wejściu na serwer nikt na to nie patrzy a tylko drażni. Uptime 99.9% - Uptime:9 godz. 10 min. 33 s XDD Do tego bot muzyczny na poczekalni nie działa  :P

Polecam poszukać w pełni własnej domeny a nie ściągać od większego serwera. Strona też mi nie działa nie wiem czy to tylko mi czy ogólnie.

Opublikowano
15 minut temu, Eros_PL napisał:

Średni serwer, banner jak dla mnie fatalny (kwestia gustu) mBot crack do tego coś dziwne że mam taki komunikat jak niby macie prawdziwą licencje NPL:

Esazh1V.png

Do tego po co ten spam przy wejściu na serwer nikt na to nie patrzy a tylko drażni. Uptime 99.9% - Uptime:9 godz. 10 min. 33 s XDD Do tego bot muzyczny na poczekalni nie działa  :P

Polecam poszukać w pełni własnej domeny a nie ściągać od większego serwera. Strona też mi nie działa nie wiem czy to tylko mi czy ogólnie.

NPL jest, komunikat jest bo zmienia IP serwera byla, teamspeak nam napisał że jak zrobić żeby to zniknęło lecz nie zadziałało :/. Domena nie była kopiowana od wieszkego ts, banner jest robiony nowy. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...