Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana głośności słuchawek nic nie daje.

WiktoriaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi? Zmieniam suwakiem głośność i nic to nie daje, nawet jak jest na 0 nic się nie zmienia i słysze tak samo. Podłączenie do karty dźwiękowej rozwiązuje ten problem więc to nie wina słuchawek ale niestety nie mam tak długiego kabla bo zepsuły mi się 2 pary innych słuchawek w ciągu tygodnia. Jestem pewna, że podgłaśniam prawidłowo karte dźwiękową i karte zintegrowaną (rozróżniam je więc to nie problem ze złym patrzeniem na wejścia), wszystko podgłośnione na maxa w Volume Mixer. Wszystkie opcje "wzmacniania dźwięku" typu basy itp. powyłączane.

Nawet jak jest tak jak na powyższym obrazku ledwo co muzyke słychać, dodam że wcześniej było normalnie. 

QL4A4Sf.png

Opublikowano

Skoro masz kartę dźwiękową to jest zintegrowana więc nie rozróżniasz bo to to samo. 

No chyba że masz drugą kartę dźwiękowa ale o tym nic nie pisze. Gdzie są podłączone słuchawki, do jakiego wyjścia i jaka płyta główna. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...