Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Config NecroBot

karol20x20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"KeepMinCp": 1250,  -minimalne cp
    "KeepMinIvPercentage": 90.0,   -minimalny procent
    "KeepMinLvl": 6,  -minimalny level
"KeepMinDuplicatePokemon": 1,    - minimalna ilość zduplikowanych pokemonów
    "KeepMaxDuplicatePokemon": 1000,  -maksymalna ilość zduplikowanych pokemonów

jeśli chcesz aby pokemony spełniały warunek CP,IV i lvl to w "KeepMinOperator": "or", zamiast 'or' daj 'and'

podałem ci co masz zmienić, a ty sobie poustawiaj według swoich preferencji

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
1 godzinę temu, XarkezPL napisał:

@wampiros6ale chrome mi wykrywa nie zaden antyvirus bo zadnego nie mam xD

Mi pobrało też na chromie i nic nie wykryło. Może masz starego chroma? A AV zalecam zainstalować. Jak chcesz to mogę ci dać namiary na Kaspersky Total Security 2017 z reset trial

Opublikowano

Nie znam się na botach kiedyś miałem noxa i gps joystick, a teraz sciagnalem necrobot i taki komunikat mam Nie znaleziono PokeStopów w Twojej okolicy. Maksymalny zasięg jest za mały. O co chodzi?

Opublikowano

jest jakaś instrukcja obsługi? bo widze trzy paczki, wszystkie mają być wypakowane w jedno miejsce i już?
rok temu używałem Necrobota i był w jednej paczce, wystarczyło podać login i hasło i gotowe

Opublikowano
19 godzin temu, mateusz1991c napisał:

jest jakaś instrukcja obsługi? bo widze trzy paczki, wszystkie mają być wypakowane w jedno miejsce i już?
rok temu używałem Necrobota i był w jednej paczce, wystarczyło podać login i hasło i gotowe

to zależy z czego chcesz korzystać. Zalecam pobierać z github(chyba dobrze napisałem) bo tam masz skompletowaną paczkę, albo konsola, albo GUI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...