Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długie frazy w pozycjonowaniu

cynia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej, ostatnio zaczęłam interesować się pozycjonowaniem stron internetowych i nawet planuję znaleźć pracę w tym zawodzie. Interesuje mnie jedna kwestia którą znalazłam tutaj https://afterweb.pl/pozycjonowanie/czym-jest-szerokie-pozycjonowanie-i-tzw-long-tail-w-seo-sprawdz-dlaczego-warto-juz-teraz-rozszerzyc-swoje-frazy-o-te-z-dlugiego-ogona/. Mocno propagują używanie szerokiego pozycjonowania, co moim zdaniem jest bez sensu. Mało kto w Google wpisuje takie długie frazy, zazwyczaj to 2-3 słowa. Ma to jakiś sens jak myślicie? 

Opublikowano

Pozycjonowanie longtail nie polega na "długich frazach" tylko używaniu przeróżnych kombinacji słów kluczowych jakie wpisują internauci, aby odszukać konkretną informacje.

Dobranie fraz pod pozycjonowanie longtail odbywa się po analizie liczby wyszukiwań określonej frazy w wyszukiwarce google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...