Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka 7 premium lub 8 do 130zl?

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Jaki czołg 7 albo 8 premium polecacie maksymalnie do 130zl posiadam CDC su122-44 pantherm10 sta-2 . Gram każda nacja inie patrzę zbytnio na szkolenie załogi. Może SP albo panther 8.8 co polecacie ? Nie chcr wydawać dużo pieniędzy na ta gre. Chyba... Że naprawdę jaka 8 do 200 polecacie mega mega... Może is6? 

Opublikowano

z 8 tierow poczekaj na scorpiona g za niecale 170 pln , ewentualnie defender/patriot/libertte/chrysler 

z 7 tierow jezeli robisz brytyjskie td to polecam at15a , po tym jak ograniczyli mm do 8 poziomu , dosc przyjemny czolg , ewentualnie mozesz czekac na jakis event z e25 ale tutaj to juz 200pln moze byc za malo na paczke 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

CDC ogarnij :D Całkiem przyjemny w grze, jeżeli lubisz mobilne czołgi :) Super Pers jest taki średni, jeszcze jest Su-122-44 jeżeli lubisz td'ki :)

Opublikowano

To zależy, czy skupiasz się czołgiem premium bardziej na zarabianiu, robieniu dobrego wyniku albo też, czy kierujesz się pod branie go na rankingówki, drużynki itd. :)

Do zarabiania obecnie polecam Ci Löwe, do drużynek, rankingówek itd. to obecnie wyłącznie Defender jego zawsze i wszędzie biorą, a co do dobrego wyniku to już zależy od Ciebie, czym wolisz grać TD, czy HT albo MT. ;)

tumblr_static_he3igb07xdwkgkw8kcws884w_6

Opublikowano
7 godzin temu, Julow napisał:

To zależy, czy skupiasz się czołgiem premium bardziej na zarabianiu, robieniu dobrego wyniku albo też, czy kierujesz się pod branie go na rankingówki, drużynki itd. :)

Do zarabiania obecnie polecam Ci Löwe, do drużynek, rankingówek itd. to obecnie wyłącznie Defender jego zawsze i wszędzie biorą, a co do dobrego wyniku to już zależy od Ciebie, czym wolisz grać TD, czy HT albo MT. ;)

Od kiedy to są dostępne bitwy rankingowe na 8 tierze ? Polecam doczytać. 

Uszin polecam stronę http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=0&tanktype=0&nation=0&premium=0&modeid=0&team=0&battles=1000&groupby=0&fieldname=creditsb&server=

Opublikowano

Mam teraz 130zł na koncie PSC i może poczekać na jakaś przyzwoitą ofertę w tym miesiącu? 

Opublikowano

CDC'ka polecam jak najbardziej, oraz Skorpiona G, chyba że dorzucisz kasy i poczekasz na E-25 bo te 2 czołgi są świetne.

Opublikowano

Tak ale ja już CDC posiadam i zrobiłem nim 300 bitew i nie przypadł mi do gustu ze względu na szybko padający magazyn amunicji . Zastanawiam się nad czołgami które są już w garażu.. np. Nowy niszczyciel 7 tieru niemiecki.. albo 8 np. Panther 8.8 , M4A1 , FV4202 , SP ,  . Nie chce czekać za długo bo mam trochę X do kupienia a konto premium mam i potrzebuje w miarę dobrego tanka do zarobku. 

Opublikowano

Polecam Ci T26E5, tak tego a nie kolorową wersję amerykańską. Jak jeszcze 2 miesiące temu grałem to była najlepsza premka jaką dane mi było pojeździć. Teraz niewiem co króluje na polach, gra dla mnie straciła rację bytu

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wracam do tematu ponieważ długo mnie nie było na wocie ... Więc uzbierałem sobie teraz w sumie na 2 czołgi premium 8 tieru.. Jaki polecacie gram wszystkimi rodzajami czołgów.. więc obojętnie czy HT czy MED... czy poczekać na święta na jakieś promocje świąteczne? mam już 5 X do kupienie a nie ma czy zarobić.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...