Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Virtual Pc 2007 - Sysinstall Błąd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam taki problem, cały czas mi pisze "Zostaniesz Połączony z Serwerem" i chyba wiem przez co to się dzieje.

A mianowicie gdy w "SYSINSTALL" wpisuję IPV4 ADDRES oraz NETMASK to gdy wyjdę to się nie zapisuje i tak cały czas nie da się tego zapisać. Proszę o

pomoc. Z góry dziękuję.

Pozdrawiam NewLord

S3VidW5pdXVfX19ldW5lX19fMTBfX19DdWVSX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX18xMF9fXzFfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

jak piszesz i zmieniasz tabelke to nie zapisuje sie? spacja lub enter sie zapisywało a przy wyjściu chyba było o to pytanie

Opublikowano

Nie zapisuję się.Nigdy się nie zapisuje.Stawiasz serwer Hamachi, to dajesz Ipv4 NO dhcp NO i dlatego sie nie zapisuję a jeżeli dasz IPV4 NO a DHCP YES to IP będzie pobierane z karty lecz Hamachi nie ma zapisanego IP, ustawia to 41 uruchomienie programu

Starałem się pisać czytelnie.

Zostaniesz połączony z serwerem.

Zrób reset serwera i przed ./start wpisz /etc/rc.d/netif restart && ./start

Serwer się uruchomi już sam. :P

Jeszcze jest inna opcja że nie działa serwer.

Dałeś za mało RAM lub masz słabego kompa.

Zasłużyłem chyba na +

Opublikowano

Ramu dałem 400mb bo to ma być dla paru kumpli, a kompa to 2-rdzeniowy procesor 1gb ramu itp. ;p nie wiesz czemu to nie idzie?

S3VidW5pdXVfX19ldW5lX19fMTBfX19DdWVSX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX18xMF9fXzFfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...